Hva skjer i kommunene?

Inspirerende kundehistorier fra kommune med digitalisering erfaringer.

Kommuner tar betydelige steg for digitalisering

Det skjer fantastisk mange spennende prosjekter i kommune-Norge innen feltet digitalisering. Der det finnes standarder og nyskapende løsninger fra markedet går det svært fort i svingene.

Vismas erfaring med å jobbe med kommuner og digitalisering er at kommunene stadig blir mer fokusert på verdier for innbyggere og på gevinster ved digitalisering.

Nedenfor kan du lese mer om noen av de mest innovative og interessante prosjektene som skjer i kommune-Norge. Her er det fokus på innbyggere, gevinster og en helt ny hverdag for kommunens ansatte og ledelse.

DIGITALISERINGSGUIDE

Den digitale trappen

Råd og tips for enkle skritt mot en mer digital kommune.

Last ned vårt dokument og få tips om digitalisering og gevinstrealisering innen kommunal sektor.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Digitaliseringsguide

Har du spørsmål om digitalisering i din kommune?

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak knyttet til en Vismaløsning, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Analysetjeneste fra Facebook

Denne kampanjesiden benytter en analysetjeneste fra Facebook som gjør det mulig for Visma å målrette annonser til besøkende som har en Facebook konto. Om du ikke ønsker denne type annonsering kan du slå av denne funksjonaliteten i din Facebook profil. Les mer.