Sammen digitaliserer vi kommune-Norge

Den digitale trappen -
terskelen er lav for å komme i gang!

Digitalisering er i ferd med å bli et høytsvevende og vanskelig begrep. Det kan oppleves som komplisert og vanskelig å vite hvor man skal starte. Vi mener terskelen for å komme i gang med digitalisering er lavere enn noensinne. Mange kommuner har kommet langt. Og mange står klare til å sette i gang. Denne siden håper vi på å inspirere deg til å komme i gang med digitalisering i din kommune.

Vi kan ikke digitalisere uten å vite hva det innebærer

IT i praksis 2017

Rapporten «IT i praksis» fokuserer på trender og erfaringer innen digitalisering og strategisk bruk av IT i de 500 største virksomhetene i Norge, inklusive stat og kommune. Årets rapport ble lansert i august, ledet av Jan Tore Sanner. 

Les referat fra møtet ››

Kom i gang med digitalisering

Innbyggere

innbygger

Folk flest i Norge forventer å forholde seg til kommunens tjenester på sin egen mobile enhet.

Hvordan digitalisere for innbyggere?

Ansatte

ansatt

I dag har fagfolk i kommunen moderne verktøy på mobile enheter for å fungere optimalt der de er til enhver tid.

Hvordan digitalisere for ansatte?

Ledere

leder i kommunen

Solid og kunnskapsbasert ledelse og styring vil bli avgjørende i tiden fremover.

Hvordan digitalisere for ledere?

Kommunereformen og overgang til digitale løsninger

I kommunereformprosessen må de ulike tjenestene gjennomgås på tvers av dagens kommuner. Tilpasninger og overgang til digitale løsninger er på god vei inn i dagens samfunn. For kommunene handler det om enkelhet, økonomi, effektivitet, prosesser og automatisering. For innbyggerne handler det også om enkelhet og effektivitet, og i tillegg tilgjengelighet. Hva betyr dette for din kommune?

Kommunereformen og overgang til digitale løsninger

I kommunereformprosessen må de ulike tjenestene gjennomgås på tvers av dagens kommuner. Tilpassninger og overgang til digitale løsninger er på god vei inn i dagens samfunn. For kommunene handler det om enkelhet, økonomi, effektivitet, prosesser og automatisering. For innbyggerne handler det også om enkelhet og effektivitet, og i tillegg tilgjengelighet. Hva betyr dette for din kommune?

Digitalisering i praksis

Det skjer svært mye spennende innen digitalisering i kommune-Norge, og terskelen for å komme igang er lav. Hvordan har kommunene løst og opplevd digitaliseringen så langt? Les hva som skjer! Nedenfor er et utvalg av våre kundehistorier eller du kan se alle her.


Klikk for å dele innhold
 

Ønsker du å ta steget med digitalisering i din kommune?

Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg for å hjelpe deg videre.

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak knyttet til en Vismaløsning, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Analysetjeneste fra Facebook

Denne siden benytter en analysetjeneste fra Facebook som gjør det mulig for Visma å målrette annonser til besøkende som har en Facebook konto. Om du ikke ønsker denne type annonsering kan du slå av denne funksjonaliteten i din Facebook profil. Les mer.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.