Smarte byer

IT i Praksis 2018 - Smarte og bærekraftige byer
IT i praksis 2018 - smarte byer og bærekraftige løsninger rapport

Smarte byer og kommuner i Norge

Last ned undersøkelsen «IT i praksis - smarte byer og bærekraftige løsninger». Her kan du lese om hvordan det arbeides med smarte byer i Norge.

 Gratis Digihelse demovisning 

Et av Smart By områdene hvor kommunene satser betydelige ressurser er smart bruk av Velferdsteknologi. Eldrebølgen står rett foran oss, og det er viktig å finne effektive og gode verktøy for å både jobbe mer effektivt og samtidig øke kvaliteten på hjemmetjenesten.

Nå er Digihelse tilgjengelig for norske kommuner. Med Digihelse kan din kommune enkelt etablere digitale innbyggertjenester. Disse er knyttet til hjemmetjenester på en nasjonal plattform som kan benyttes av alle landets kommuner.

Ønsker du å høre mer om Digihelse? Ta kontakt for en gratis demovisning. Vi en gjennomgang der du få høre mer om gevinstene ved å ta i bruk Digihelse, samt hvordan din kommune kan komme i gang. Her vil du også få muligheten til å stille spørsmål.

   

  

   

 

   

   

 

   

  

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.