Verden er
full av muligheter

Globe
arrow.svg
s0-blob1.png

Når det ikke er utfordringene, men mulighetene som står i kø

Mange bedrifter kjenner seg slettes ikke igjen i at utfordringene står i kø. Den daglige driften går som normalt – med alle innarbeidede rutiner, prosesser og systemer.

Men hva om vi snur på det. At det ikke handler om utfordringene bedriften din står overfor, men hvilke muligheter du går glipp av hvis ikke du satser?

 
 

Norske bedrifter har
en digitaliseringsgrad på

computer.png

Hvordan og hvorfor skal du forbedre økonomistyringen?

Oppgraderinger av serveren, manglende kostnadskontroll, uoversiktlige datakilder og punching. Mye punching. Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Er du godt rigget med et solid ERP-system i bunn, betyr det mindre menneskelige feil, papirarbeid og repeterende oppgaver – til fordel for en arbeidshverdag med mer innsiktsdrevet, produktiv og smart måte å jobbe på. Til syvende og sist handler det om å frigjøre tiden din. Det handler om å slutte å jobbe for og i systemene, og heller la systemet jobbe for deg.

Hvilke muligheter har du med et ERP-system fra Visma?

atom.svg

Integrasjoner – hvorfor blir det så viktig framover?

Alle norske bedrifter har digitale løsninger fra flere leverandører. Nøkkelen til faktisk å bli en digital bedrift, er at disse systemene kommuniserer med hverandre. Ikke via mennesker. En integrasjon mellom to systemer gjør nemlig nøyaktig det samme et menneske ville gjort.

Derfor er det smarteste du kan gjøre i 2021, å velge leverandører og tjenester som lar deg koble på tredjepartsløsningene dine. I stedet for å bruke tid på å flytte data, skal du heller bruke tid på å dykke ned i dataen.

Vår erfaring er at integrasjoner lenge har vært et undervurdert område, investeringsmessig. Den trenden er imidlertid i ferd med å snu. Har du enda ikke forstått hvilke enorme muligheter du står overfor, er det på tide å handle nå.

Hvilke integrasjoner kan du ha med et ERP-system fra Visma?

Hva er status for norske bedrifter akkurat nå?

Videre lesning vi tror du vil like

Bør du
bytte til et nettbasert ERP-system?

Økt lønnsomhet, bedre likviditet og høyere produktivitet, er de tre vanligste grunnene til at bedrifter oppgraderer systemene sine.

 
bg-blob1.jpg


Hvordan helautomatiserer du faktureringen din?

Mange lønnsomme bedrifter har gått konkurs mens de har ventet på penger fra kunder. Med orden i faktureringen, kan du både få bedre likviditet og bedre tid.

 
bg-blob2.jpg