Underdatabehandlere

Som det fremkommer i databehandleravtalen, benytter vi oss av underdatabehandlere for å kunne levere vår løsning i henhold til abonnementsavtalen mellom oss og dere.
Utover å sikre vår egen håndtering av personopplysninger, er det også viktig for oss at våre samarbeidspartnere som underdatabehandlere gjør det samme. Derfor benytter Visma FirstAgenda kun ledende underdatabehandlere som overholder alle krav til behandlingssikkerhet.

 

To typer underdatabehandlere

Ny_ikon21.png

1. AWS, vår leverandør av hosting- og IT-driftsytelser

Ny_ikon21.png

2. Øvrige leverandører av sekundære driftsrelaterte funksjoner

AWS er den underdatabehandleren som behandler den primære dataen man som kunde legger til i løsningen. De øvrige underdatabehandlerne leverer sekundære driftsrelaterte funksjoner, og de vil typisk kun behandle begrensede personopplysninger, som brukernavn, e-postadresser, IP-adresser og telefonnummer, samt eventuelt andre personopplysninger som dere velger å legge til.

Nedenfor følger en skjematisk oversikt over alle våre underdatabehandlere, inklusiv beskrivelse av deres respektive behandling, overføringsgrunnlag og link til de bindende avtaler vi har inngått med hver enkelt.

Amazon Web Services EMEA SARL (AWS)

38 avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg

Hosting

AWS brukes for hosting av løsningen, logging av feilmeldinger ved import av data, inkludert lagring og behandling av data. Dermed blir alle data i løsningen behandlet, inkludert kundenes personlige informasjon.

Denne behandlingen av data er AWS kontraktuelt forpliktet til å utføre innenfor dataregionen EU-WEST (Irland), og dermed innenfor EU / EØS, i samsvar med deres standard underdatabehandleravtale

Enhver behandling av personopplysninger utenfor EU / EØS skjer i samsvar med EU-kommisjonens standardkontraktbestemmelser (SCC) i samsvar med underdatabehandleravtalen.


Les inngått underdatabehandleravtale her >>

Binero

Gustavslundsvägen 141, 4tr 167 51, Bromma​, Stockholm Sverige 

Supporthenvendelser

Binero brukes til hosting av support-ticket-system. Denne behandlingen av data skjer i henhold til deres standard underdatabehandleravtale 

Forespørsler inneholder som utgangspunkt kun et navn og en e-postadresse. Hvis selve henvendelsen inneholder personopplysninger, vil den bli behandlet.

Les inngått underdatabehandleravtale her >>

Ubivox

Østre Stationsvej 43, 3. sal 5000 Odense C

E-poster

Ubivox brukes til å sende e-post om produktoppdateringer og utgivelser, og i denne forbindelse behandles brukernes navn og e-post.

Data behandles i EU/EØS, i henhold til separat underdatabehandleravtale.

Ubivox behandler e-postadresser for å kunne sende selve e-posten. Innholdet i selve e-posten er i utgangspunktet uten personlig informasjon.

Les inngått underdatabehandleravtale her >>

team.blue

Højvangen 4, 8660 Skanderborg Danmark

E-poster

team.blue brukes til hosting av SMTP-server til bruk for å sende og motta e-poster når databehandleren yter support til den dataansvarlige. Denne behandlingen av data skjer i henhold til deres standard underdatabehandleravtale.

Les inngått underdatabehandleravtale her >>

Twilio

Twilio Inc., 375 Beale Street, Suite 300
San Francisco, CA 94105 USA

SMS

Twilio brukes til å sende SMS i løsningen. Behandlingen av data skjer i henhold til deres standard underdatabehandleravtale.

Mulig behandling av personopplysninger utenfor EU / EØS skjer etter EU-kommisjonens standardkontraktbestemmelser (SCC) i samsvar med underdatabehandleravtalen.

Les inngått underdatabehandleravtale her >>

Vil du vite mer eller har du spørsmål?

Fyll ut skjemaet så ringer vi deg opp for en uforpliktende prat.

Book en kostnadsfri demo

Ønsker du heller å se produktet med en gang? Vi gleder oss til å fortelle deg mer om våre møteløsninger. Med en demo hos FirstAgenda guider vi deg gjennom våre møteprodukter, helt uten forpliktelser.

Book demo her

 

Two Column_demo.png