Møtedeltaker

FirstAgenda Prepare gjør det enkelt for deg som møtedeltaker å forberede og holde styr på alle viktige dokumenter. 

Før møtet      Under møtet      Etter møtet

Two Column_prepare_motedeltaker_hovedbilde.png

Alltid forberedt før møtet

Two Column_prepare_motedeltaker_altpåetsted.png

 

 

Alt samlet på ett sted

Med FirstAgenda Prepare har du alltid tilgang til siste versjon av dagsordenen og alle tilknyttede dokumenter. Ved endringer og nye versjoner vil du bli varslet, enten via e-post eller push-varsel.

 

Notater og markeringer

Både før, under og etter møtet kan du ta notater, markere og tegne i alle dokumenter. Dine notater er personlige og blir samlet på ett sted. På den måten vet du alltid hvor du har dine notater gjennom hele møteprosessen.

Two Column_prepare_motedeltaker_notater.png

Two Column_pepare_motedeltaker_kommentar.png

 

Del kommentar

Mens du forbereder deg til ditt møte har du mulighet til å dele en kommentar med en eller flere av dine kolleger. Det er en fordel hvis det er noe dere skal forberede dere til sammen, eller hvis det er noe i en sak du vil gjøre andre oppmerksomme på før møtet. 

 

Offline funksjon

Hjemme, på farten eller på kontoret? Med FirstAgenda Prepare kan du forberede deg overalt – også når du er uten nettilkobling.

Med en selvvalgt firesifret kode får du tilgang til dine offline-møter, hvor du også kan notere og markere i. Dine notater blir automatisk synkronisert til nyeste versjon når du er tilkoblet internett igjen.

Two Column_prepare_motedeltaker_offline.png

Two Column_prepare_motedeltaker_hjelpefeature.png

 

Hjelpefeature

Når du beveger deg rundt i Prepare-appen har du mulighet for å få hjelp ved å trykke på spørsmålstegnet. Her får du rask oversikt over hvordan du lettest kommer videre.

Både i web- og iPad-appen er det direkte tilgang til vårt supportunivers med artikler og korte hjelpevideoer.

God oversikt under møtet

Two Column_prepare_motedeltaker_sideoversikt.png

 

Sideoversikt

Sideoversikten (eller thumbnail-oversikten) hjelper deg med å få rask oversikt over alle sidene i et dokument. I sideoversikten kommer du lynraskt til akkurat den siden du ønsker, eller du får oversikt over hvilke sider du har tatt markeringer, notater eller delt kommentarer på.

Utover sideoversikten har du også en samlet oversikt over alle notater og delte kommentarer for saken.

 

Avstemning

FirstAgenda Prepare har en enkel avstemningsmodul hvor du kan avgi din stemme i hver sak. Hvis dere også benytter FirstAgenda Live sammen med Prepare, får dere en mer avansert avstemningsprosedyre. Her blir resultatene fra avstemningen oppdatert løpende på en storskjerm, og dere har mulighet til å følge med på hvem som har stemt hva eller om det er noen som har unnlatt å stemme.

Samtidig kan dere også orientere dere om hvilke forslag som er stilt og av hvem.

Two Column_prepare_motedeltaker_avstemning.png

Two Column_prepare_motedeltaker_talerliste.png

 

Talerliste

Med integrasjonen til FirstAgenda Live blir Prepare enda mer interessant. Utover avstemningsfunksjonen kan møtedeltakerne direkte fra Prepare-appen melde seg på talerlisten og følge med på hvor lang tid man har igjen av taletiden, og i hvilken rekkefølge deltakerne har ordet.

 

Søk i møtehistorikk

Med søkefunksjonen har du mulighet til å enkelt hoppe tilbake til tidligere møter og se dagsordener, vedlegg, vedtak og referat. Med søkefunksjonen slipper du å kaste bort tid på å lete i papirbunker og gamle e-poster.

Two Column_prepare_moteoppretter_sokehistorikk.png

Spar tid etter møtet

Two Column_prepare_motedeltaker_godkjenn digitalt.png

 

Godkjenn referater digitalt

Som møtedeltaker kan du med et enkelt klikk godkjenne referater ved for eksempel politiske møter. Det er langt enklere enn å sitte og vente på at et fysisk underskriftsark skal sendes rundt. 

Med FirstAgenda Prepare kan du også godkjenne digitalt i etterkant av møtet.

 

Flere organisasjoner på ett sted

FirstAgenda samler alt relevant materiale under ett login. Det gjør det enkelt som møtedeltaker å bruke plattformen i flere organisasjoner.

Two Column_prepare_motedeltaker_flere organisasjoner.png

Two Column_prepare_motedeltaker_motearkiv.png

 

Møtearkiv

I FirstAgenda Prepare har du tilgang til alle dine tidligere møter og kan enkelt finne frem til ett du deltok i for flere måneder eller år siden. I tillegg til at all møtedata er tilgjengelig, har du også tilgang til notater og kommentarer fra tidligere møter.

 

Last ned møter

Av og til kan det være fint å ha notater liggende foran seg under et møte. Med FirstAgenda Prepare kan du enkelt laste ned notatene dine som en PDF. Du kan også laste all møtmateriale ned som en PDF, eller nøye deg med å kun laste ned enkelt dokumenter.

Two Column_prepare_motedeltaker_last ned moter.png

FAQ

De vanligste spørsmål og svar om FirstAgenda Prepare.
Er du nysgjerrig på hvordan andre virksomheter bruker FirstAgenda Prepare, ta en titt på våre referanser.

Har du flere spørsmål?
Sjekk vår supportside.

FirstAgendas digitale møteløsninger gjør det enkelt å håndtere prosessene som skjer før, under og etter et møte