Underdatabehandlere

Som det fremkommer i databehandleravtalen, benytter vi oss av underdatabehandlere for å kunne levere vår løsning i henhold til abonnementsavtalen mellom oss og dere.
Utover å sikre vår egen håndtering av personopplysninger, er det også viktig for oss at våre samarbeidspartnere som underdatabehandlere gjør det samme. Derfor benytter Visma FirstAgenda kun ledende underdatabehandlere som overholder alle krav til behandlingssikkerhet.

To typer underdatabehandlere

Ny_ikon21.png

1. Binero, vår leverandør av hosting- og IT-driftsytelser

Ny_ikon21.png

2. Øvrige leverandører av sekundære driftsrelaterte funksjoner

Binero er den underdatabehandleren som behandler den primære dataen man som kunde legger til i løsningen. De øvrige underdatabehandlerne leverer sekundære driftsrelaterte funksjoner, og de vil typisk kun behandle begrensede personopplysninger som brukernavn, e-postadresser, IP-adresser og telefonnummer, samt eventuelt andre personopplysninger som dere velger å legge til.

Nedenfor følger en skjematisk oversikt over alle våre underdatabehandlere, inklusiv beskrivelse av deres respektive behandling, overføringsgrunnlag og link til de bindende avtaler vi har inngått med hver enkelt.

Binero AB

Gustavslundsvägen 141, 4tr 167 51, Bromma​, Stockholm Sverige 

Hosting og supporthenvendelser

Binero brukes til hosting av løsningen, herunder lagring og prosessering av data. Det er Binero som hoster den primære dataen i løsningen.

Binero brukes dessuten til hosting av support-ticket-system og hosting av software som kan samle feillogger og sende advarsler til databehandleren for å overvåke ytelsen på løsningen.

Data behandles utelukkende i EU/EØS, i henhold til separat underdatabehandleravtale

Les inngått underdatabehandleravtale her >>

Ubivox

Østre Stationsvej 43, 3. sal 5000 Odense C

E-poster

Ubivox brukes til å sende e-post om produktoppdateringer og utgivelser, og i denne forbindelse behandles brukernes navn og e-post.

Data behandles i EU/EØS, i henhold til separat underdatabehandleravtale.

Ubivox behandler e-postadresser for å kunne sende selve e-posten. Innholdet i selve e-posten er i utgangspunktet uten personlig informasjon.

Les inngått underdatabehandleravtale her >>

team.blue

Højvangen 4, 8660 Skanderborg Danmark

E-poster

team.blue brukes til hosting av SMTP-server til bruk for å sende og motta e-poster når databehandleren yter support til den dataansvarlige. Denne behandlingen av data skjer i henhold til deres standard underdatabehandleravtale.

Les inngått underdatabehandleravtale her >>

Vil du vite mer eller har du spørsmål?

Fyll ut skjemaet så ringer vi deg opp for en uforpliktende prat.

Book en kostnadsfri demo

Ønsker du heller å se produktet med en gang? Vi gleder oss til å fortelle deg mer om våre møteløsninger. Med en demo hos FirstAgenda guider vi deg gjennom våre møteprodukter, helt uten forpliktelser.

Book demo her

 

Two Column_demo.png