Underdatabehandlere

Som det fremkommer i databehandleravtalen, benytter vi oss av underdatabehandlere for å kunne levere vår løsning i henhold til abonnementsavtalen mellom oss og dere. 
Utover å sikre vår egen håndtering av personopplysninger, er det også viktig for oss at våre samarbeidspartnere som underdatabehandlere gjør det samme. Derfor benytter Visma FirstAgenda kun ledende underdatabehandlere som overholder alle krav til behandlingssikkerhet.

 

Leverandører av sekundære driftsrelaterte funksjoner

Når du som kunde har valgt en "on premise"-løsning behandler dere selv den primære dataen som dere legger inn i løsningen. De øvrige underdatabehandlere leverer sekundære driftsrelaterte funksjoner, og de vil typisk kun behandle begrensede personopplysninger slik som brukernavn, e-postadresser, IP-adresser og telefonnummer, samt eventuelt andre personopplysninger som dere velger å legge til.

Nederfor følger en skjematisk oversikt over alle våre underdatabehandlere, inkludert beskrivelse av deres respektive behandling, overføringsgrunnlag og link til de bindende avtalene vi har inngått med hver enkelt.

Binero

Gustavslundsvägen 141, 4tr 167 51, Bromma​, Stockholm Sverige 

Supporthenvendelser

Binero brukes til hosting av support-ticket-system. Denne behandlingen av data skjer i henhold til deres standard underdatabehandleravtale 

Hvis den blir valgt av den behandlingsansvarlige, kan Binero også brukes til å samle feillogger og sende advarsler til databehandleren for å overvåke ytelsen på løsningen.

Forespørsler inneholder som utgangspunkt kun et navn og en e-postadresse. Hvis selve henvendelsen inneholder personopplysninger, vil den bli behandlet.

Les inngått underdatabehandleravtale her >>

Ubivox

Østre Stationsvej 43, 3. sal 5000 Odense C
E-poster
Ubivox brukes til å sende e-post om produktoppdateringer og utgivelser, og i denne forbindelse behandles brukernes navn og e-post.

Data behandles i EU/EØS, i henhold til separat underdatabehandleravtale.

Ubivox behandler e-postadresser for å kunne sende selve e-posten. Innholdet i selve e-posten er i utgangspunktet uten personlig informasjon.

Les inngått underdatabehandleravtale her >>

team.blue

Højvangen 4, 8660 Skanderborg Danmark
E-poster
team.blue brukes til hosting av SMTP-server til bruk for å sende og motta e-poster når databehandleren yter support til den dataansvarlige. Denne behandlingen av data skjer i henhold til deres standard underdatabehandleravtale.
 

Les inngått underdatabehandleravtale her >>

Vil du vite mer eller har du spørsmål?

Fyll ut skjemaet så ringer vi deg opp for en uforpliktende prat.

Book en kostnadsfri demo

Ønsker du heller å se produktet med en gang? Vi gleder oss til å fortelle deg mer om våre møteløsninger. Med en demo hos FirstAgenda guider vi deg gjennom våre møteprodukter, helt uten forpliktelser.

Book demo her

 

Two Column_demo.png