Kommunens primære møteløsning

En rekke kommuner og fylkeskommuner i Norge har tatt i bruk FirstAgenda Prepare og ser store fordeler med en digital møteløsning. 

Med mer enn 600.000 innbyggere er Oslo kommune også en av Norges største arbeidsgivere. Det tilsvarer en god del møteaktivitet, og Oslo kommune har siden 2013 brukt Prepare til forberedelse og avholdelse av møter i politiske utvalg og komiteer, til interne ledermøter og avdelingsmøter.

Møteløsningen integrerer med alle kjente sak- og arkivsystemer og forenkler omkostningene rundt produksjon, trykking og fordeling av møtemateriale.

Logo_Oslo Kommune NY.png

Den største fordelen med FirstAgenda Prepare er at man alltid har alle møtedokumenter lett tilgjengelig. Man slipper å ta med seg store papirbunker til møter. Vi har effektivisert arbeidsflyten i sekretariatet og sparer tid på å distribuere og publisere møtedokumenter. 

- Inger Kvannes, Komitésekretær

Vil du vite mer eller har du spørsmål?

Fyll ut skjemaet så ringer vi deg opp for en uforpliktende prat.

Book en kostnadsfri demo

Ønsker du heller å se produktet med en gang? Vi gleder oss til å fortelle deg mer om våre møteløsninger. Med en demo hos FirstAgenda guider vi deg gjennom våre møteprodukter, helt uten forpliktelser.

Book demo her

 

Two Column_demo.png