Digital markedsføring

Vi hjelper deg med å utvikle en digital kommunikasjonsstrategi

De fleste bedrifter jobber med digital markedsføring, men ikke alle har en digital kommunikasjonsstrategi på plass. En strategi er avgjørende for å skape en felles forståelse for hvilke kanaler som skal løse hvilke oppgaver, mot hvilken målgruppe, og med hvilket budskap. Vi dekker følgende områder i den digitale strategien: målsetting, evaluering av markedet, kommunikasjon av merkevaren, kunder og forbrukere, og kundereisen. 

Utviklingen av en digital kommunikasjonsstrategi vil foregå i 4 steg med en kombinasjon av workshops, feltarbeid og presentasjon. Etter at prosessen er gjennomført skal bedriften ha en ferdig utarbeidet og gjennomtestet strategi for sin digitale tilstedeværelse. Bedriften skal også ha mulighet til å avtale videre rådgivning/utførelse av strategi og/eller markedsaktiviteter dersom det er av ønske.

Høres dette interessant ut? 

Book møte i dag

 

 

Kommunikasjonsstrategi_halvside.png

Vår prosess

1

Mobilisering

For å mobilisere gruppen starter vi med en introduksjon til digital kommunikasjonsstrategi samt til vår metode og gjennomføringsplan.

2

Idèutvikling

Vi utforsker og identifisere ulike elementer innen kommunikasjonsstrategi, herunder marked, merket, målgrupper og deres kjøpsmønster. Vi gjør valg og presiseringer underveis for å sikre at bedriftens mål og formål er i sentrum for strategien. Dette steget utføres sammen med deg som kunde.

3

Testing og anbefalinger

Etter idéutviklingen gjennomføres testing av hypoteser og konsepter med målgruppen, slik at vi kan gjøre justeringer og sette opp videre anbefalinger. Dette gjennomføres av Visma (etter avtale med underleverandører), samt at det avtales arbeidsmøter med deg som kunde ved behov.

4

Presentasjon

Vi går gjennom den digitale kommunikasjonsstrategien og dens anbefalinger. Her vil også du som kunde få en introduksjon til Visma sine kjernekompetanser og spesialister.

 

Charlotte ny_kontaktperson.png

Om rådgiverne

Rådgiverne i Visma Digital Marketing er konsulenter og markedsførere med bred erfaring i å etablere digitale kommunikasjonsstrategier for kunder i ulike størrelser, og for ulike bransjer. De er alle dedikert rådgivere som brenner for å veilede og videreutvikle kunder for å nå sine mål.

Gjennomføring

Varighet: 4 uker
Lokasjon: Workshop hos Visma Digital Marketing eller hos bedrift
Rådgivere: 1-2 rådgiver fra vår rådgivningsavdeling
Pris: Etter avtale, avhenger av avtalt omfang
Kontaktperson: Charlotte Stranden Karlsnes

Har du spørsmål? Kontakt oss i dag.