Digital markedsføring

Trenger du hjelp? Vi tilbyr Marketing for hire

Rekker du ikke over alle markedsaktivitetene du har planlagt for bedriften? Har du en markedsressurs som skal ut i permisjon eller kanskje mangler du rett kompetanse til å kunne gjennomføre alt du ønsker? Da burde du sjekke ut Marketing for hire!

Marketing for hire er en fleksibel og effektiv løsning for bedrifter som trenger å øke markedskompetansen internt, og har behov for å leie en markedsressurs over tid. I stedet for å leie et byrå til å gjennomføre kampanjer eller prosjekter, leier du ressurser over tid, som sitter tett på selskapet.

Høres dette interessant ut for deg og din virksomhet? 

Book et møte i dag

 

 

Marketing for hire_Digitalm_halvside.png

Hvorfor bør du prøve Marketing for hire?

Mange ser behovet for å løfte markedsføringen fra et operativt til et mer strategisk nivå. En marketing for hire-ressurs vil jobbe tett sammen med deg og din bedrift for å sette strategi, målgrupper, budskap og innholdsplan. Der prosjektbaserte avtaler/samarbeid ofte starter ved kampanjer, vil bedriften dra fordeler av å ha ressursen tettere på fra “start”, og ressursen vil kunne opparbeide seg god kunnskap om bedriften, produktene og kundegruppen. 

Marketing for hire gjør det enklere for deg som bedrift å skalere opp og ned etter behov. Du har kanskje behov for å ha en markedsressurs, men det er vanskelig å finne de gode hodene og rekruttering er kostbart. Kanskje ser du at du trenger noen på marked, men ikke til en 100% stilling. Kanskje trenger du ekstra hjelp i en periode eller en til å dekke et vikariat. Marketing for hire gir deg muligheten til å få en ressurs på plass raskt og til den stillingsgraden du har behov for.

Les mer om tjenesten her

 

 

Ny torill 2_kontaktperson.png

 

Gjennomføring

Omfang: Etter avtale

Pris: Etter avtale, avhenger av avtalt omfang

Kontaktperson: Torill Standal Eliassen

Har du spørsmål? Kontakt oss i dag.