Digital Strategi

Forretningsstrategien er allerede på plass, deretter gjelder det å etablere en strategi for digitale flater. Overordnede målsettinger er med på å legge føringer for hvilken retning vi skal velge og i hvilket omfang. I strategiprosessen har vi fokus på følgende:

  • Kommunikasjon og behov
  • Målgrupper
  • Valg av kanaler
  • Valg av innhold
  • Utforming av markedsplan / aktivitetsplan / publiseringsplan

 

Om Rådgivning

Vi bistår bedrifter med strategisk rådgivning innen digital markedsføring. 

Vi tror at hver virksomhet er unik og har sitt eget utgangspunkt for muligheter og utfordringer innen digital markedsføring. Derfor vil vi alltid sette oss godt inn i våre kunders situasjon før vi bidrar med rådene våre, og vi er opptatt av at alle våre kunder skal erfare at vi skreddersyr alt vi gjør på deres vegne.

Likevel nyter våre kunder også godt av erfaringen vi får ved å være rådgivere for mange ulike bedrifter i løpet av årene som går, og kan effektivisere og forbedre egen kommunikasjon basert på våre råd.

Vi er også sparringspartnere innen sosiale medier, forretningsutvikling, kampanjeutvikling, annonsering, konseptutvikling m.m. Vi har god forretningsforståelse, samt tenker helhetlig rundt kommunikasjon og virkemidler for hele deres organisasjon.

Les mer om vår rådgivningstjeneste

 

 

Bestill workshop

Sitter du med mange gode tanker og idéer, men vet ikke helt hvordan du skal ta ut dette i praksis? Vi fasiliterer gjerne en workshop etter dine behov!

Kom i kontakt med oss!

Hva kan vi hjelpe deg og din bedrift med? Kontakt oss gjerne, enten du ønsker å leie en ressurs fra Visma Digital Marketing eller du ønsker å vite mer om hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med.