Rådgivningstjeneste

 

Visma Digital Marketing bistår bedrifter med strategisk rådgivning innen sosiale medier og digital kommunikasjon, både prosjektvis og med faste møter gjennom året. Vi leverer rådgivning for din virksomhet om dere ønsker å lage strategi for sosiale medier eller skal gjennomgå retningslinjer for sosiale medier og deres digitale kommunikasjon.

Vi er også sparringspartnere innen sosiale medier, forretningsutvikling, kampanjeutvikling, annonsering, konseptutvikling m.m. Vi har god forretningsforståelse, samt tenker helhetlig rundt kommunikasjon og virkemidler for hele deres organisasjon.

Vi tror at hver virksomhet er unik og har sitt eget utgangspunkt for muligheter og utfordringer i sosiale medier. Derfor vil vi alltid sette oss godt inn i våre kunders situasjon før vi bidrar med rådene våre, og vi er opptatt av at alle våre kunder skal erfare at vi skreddersyr alt vi gjør på deres vegne. Likevel nyter våre kunder også godt av erfaringen vi får ved å være rådgivere for mange ulike bedrifter i løpet av årene som går, og kan effektivisere og forbedre egen kommunikasjon basert på våre råd.

Caroline Mehl Nakken.jpg

Caroline Mehl Nakken

Prosjektleder

caroline.nakken@visma.com

48330689

Torill Standal Eliassen

Byråleder

torill.eliassen@visma.com

95477562

Vil du snakke med oss om rådgivningstjenester? Fyll ut skjema så avtaler vi et uforpliktende møte. 

Fyll ut skjema her:

Vi trenger ditt samtykke.