Individuell, strategisk rådgiving

Visma Digital Marketing bistår bedrifter med strategisk rådgivning innen sosiale medier og digital kommunikasjon, både prosjektvis og med faste møter gjennom året. Vi leverer rådgivning for din virksomhet om dere ønsker å lage strategi for sosiale medier eller skal gjennomgå retningslinjer for sosiale medier og deres digitale kommunikasjon.

Vi er også sparringspartnere innen sosiale medier, forretningsutvikling, kampanjeutvikling, annonsering, konseptutvikling m.m. Vi har god forretningsforståelse, samt tenker helhetlig rundt kommunikasjon og virkemidler for hele deres organisasjon.

For små og store merkevarer

Vi tror at hver virksomhet er unik og har sitt eget utgangspunkt for muligheter og utfordringer i sosiale medier. Derfor vil vi alltid sette oss godt inn i våre kunders situasjon før vi bidrar med rådene våre, og vi er opptatt av at alle våre kunder skal erfare at vi skreddersyr alt vi gjør på deres vegne.

Likevel nyter våre kunder også godt av erfaringen vi får ved å være rådgivere for mange ulike bedrifter i løpet av årene som går, og kan effektivisere og forbedre egen kommunikasjon basert på våre råd.

Vil du snakke med oss om rådgivningstjenester? Fyll ut skjema så avtaler vi et uforpliktende møte. 

Kom i kontakt med oss!

Hva kan vi hjelpe deg og din bedrift med? Kontakt oss gjerne, enten du ønsker å leie en ressurs fra Visma Digital Marketing eller du ønsker å vite mer om hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med.