Har bedriften din behov for en markedsressurs som er tettere på den daglige driften enn det rådgivere i et byrå klarer fra sitt kontor, men av ulike årsaker ikke kan ansette et årsverk til det? Vi tilbyr nå muligheten til å hyre en dedikert konsulent til å arbeide med markedsføring for virksomheten din til en fastsatt stillingsprosent.

Stadig flere ser behovet for å løfte markedsføringsarbeidet fra operativt til strategisk nivå. Det er en riktig og viktig beslutning. Om ikke markedsføringsarbeidet er strategisk forankret er det begrenset hvor langt du kommer med tiltakene.

I denne prosessen oppstår gjerne ønsket om å ha en dedikert ressurs til å drifte den digitale tilstedeværelsen med innhold og annonsering. Av ulike årsaker kan det likevel i en periode være uaktuelt å ansette et ekstra årsverk for dette arbeidet. 

Gjennom konsulentleie får man ikke bare tilgang til en erfaren rådgiver som også arbeider operativt. Konsulenten har også lynlinje til en bredde- og dybdekompetanse som det skal godt gjøres å finne i én markedsressurs.

For stadig flere bedrifter er dette en etterlyst ordning, og fordelen ved ordningen er mange:
  • En markedsressurs som sitter tettere på bedriften og dens operative hverdag kan også enklere identifisere muligheter når det kommer til markedsføringen
  • Rask og prioritert tilgang til forsterkninger fra et team med bredde- og spisskompetanse
  • En selvgående ressurs som gjennom sin kompetanse ser hva som er riktig løsning for den enkelte bedrift, og i tillegg står for operativt arbeid
  • En strategisk sparringspartner for ledelsen når det kommer til markedsføring
  • Utvidet ressursbase uten å tenke på administrativt merarbeid

 

Oddbjørn Hatløy

Byråleder

oddbjorn.hatloy@visma.com

90502359

Høres dette interessant ut? Vi tar gjerne en prat om din virksomhets behov og smertepunkt for å kartlegge hva og hvilken type ressurs du behøver.

Kom i kontakt med oss!

Hva kan vi hjelpe deg og din bedrift med? Kontakt oss gjerne, enten du ønsker å leie en ressurs fra Visma Digital Marketing eller du ønsker å vite mer om hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med.