Lisa Klausen Hjørnevik hadde tenkt lenge på å ansette en ny ressurs på marked, men slet med å finne riktig kandidat. Selv kaller hun seg for en generalist, og nå som faget markedsføring har blitt et stort og spesifisert fagområde som huser spisskompetanser, var det vanseklig å finne alt i en person.

 

 

 

Lisa-smartskill-epi.jpg

Det har uten tvil frigjort tid og samtidig økt kvaliteten på det vi leverer, og det resulterer i at vi kan gjøre mer enn før

 

smart-skill-case2.jpg

Muligheten jeg får ved å sparre med et helt team er akkurat hva vi trengte. Nå har vi kompetansemiksen som vi manglet

Det viktige her er at vi har god kjemi, og vi opplever dere som en god samarbeidspartner.

 

Avtal en prat med våre rådgivere!

Les flere bloggartikler

Konkurranseregler på Facebook og Instagram

in Digital Marketing

Det er lett å gå seg vill i jungelen av konkurranseregler og det er vanskelig å vite hva som er lov og ikke lov. Grunnen til at Facebook ikke ønsker å være mer spesifikke i sine retningslinjer er fordi de ikke ønsker at personer skal utnytte denne informasjon til å få bedre rangering i nyhetsoppdateringen.

Kommunikasjon i jakt på drømmekandidaten

in Digital Marketing

Å finne riktig kandidat til riktig tid kan oppfattes som en omfattende og krevende prosess, hvor du kanskje klør deg i hodet og lurer på hvor du skal begynne?

Slik gjør du nettsiden synlig fra dag én

in Digital Marketing

Markedsføringen skal treffe den riktige målgruppen og trigge deres nysgjerrighet til å enkelt kunne søke mer informasjon. Dette skal igjen lede de inn til et besøk på nettsiden.