Mens våren ble en utfordrende tid for mange virksomheter, økte Devold omsetningen betraktelig i nettbutikken. Samarbeidet med den tradisjonsrike ull-produsenten er et godt eksempel på hvordan aktører kan bruke uforutsette hendelser til sin fordel. Evnen til rask omstilling og nytenkning ble nøkkelen til suksess i den utfordrende tiden.

Tradisjonsbærer med moderne marketing

Influencer-samarbeidet de har med Norges trenings-dronning, Funkygine, bør særlig trekkes frem som en suksessfaktor de siste månedene. Vi ser at influencer-marketing som en del av marketingmiksen fungerer svært bra.

Racer har på sin side vært proaktive til å ta i bruk ny teknologi og utnytte de mulighetene som finnes på digitale plattformer. For selv om Devold er kjent som en tradisjonsbærer med lokal forankring, er de en aktør som stadig vil teste nye muligheter.

Nettbutikken som viktig salgskanal

Mange vet at Devold-ull er vintergarderobens mest essensielle materiale. At sommeren også er høysesong for ull, er nok nytt for flere. Å sikre at folk kjøper superlett sommer-ull til Norgesferiens aktiviteter blir derfor et viktig område å kommunisere forbrukerne i ferien. Så dersom du som oss er glad i friluftsliv og reise anbefaler vi at du tar en titt på sommer-kolleksjonen til Devold.

«En god balanse mellom inspirerende og salgsutløsende kommunikasjon gir gode resultater. Sammen med Racer jobber vi mye med hvordan vi skal vekte kanaler, vinkle budskap og sikte oss inn mot de riktige målgruppene»

Markedsdirektør Gro Naalsund.

Siste fra Visma-bloggen

man in front of computer

Slik øker du salget på nettsiden med CRO

Kanalmiksen og budskapet sitter som et skudd, og folk strømmer til nettsiden din! Gratulerer, nå er halve jobben gjort! Det mange ikke tenker over, er jobben som følger med å få flest mulig til å utføre en ønsket handling på nettsiden, være seg å handle produktene dine eller samhandle med innholdet ditt.

Les mer
women in front of computers

Slik øker du trafikken til nettsiden med Google Analytics

Visste du at 67% av alle klikk i Google går til de fem første søkeresultatene? SEO er viktigere enn noen gang, og den beste måten å få overtaket på konkurrentene. Men hvordan får du topplasseringen i søkeresultatene?

Les mer

Dette må du vite om Instagram Guides

Våre topp 3 argumenter for hvorfor du bør teste ut Instagram Guides i markedsføringen. Her viser vi deg det du trenger å vite om den relativt nye funksjonen!

Les mer

Kom i kontakt med Visma Digital Marketing!