Byrålederskifte i Visma Digital Marketing

Torill Standal Eliassen blir ny byråleder for Visma Digital Marketing, og overtar stillingen etter Olav Sindre Kriken fra 1. januar 2021. 

- Det er ufattelig spennende å skulle lede det fremste digitale markedsføringsmiljøet i vår region. Markedsføring er et bredt fag som krever både teknisk innsikt og svært målrettet kommunikasjon. Hos oss sitter spydspissene, som vet hva som virker, og som er opptatt av å teste nye løsninger, først. Det er intet mindre enn inspirerende.

Eliassen kommer fra jobben som salgs- og markedssjef i IT-konsulentselskapet Avento. Her har hun bidratt til å gjøre Avento til en synlig merkevare innenfor teknologi de siste årene, og hun er en av gründerne bak det tverrfaglige digitaliseringsnettverket Next Digital som Avento var med på å starte i 2017.

- Alle anerkjenner i dag behovet for å ha en digital tilstedeværelse, og ønsker å jobbe målrettet med datadrevet påvirkning. Markedspotensiale er større enn noen gang, og vi ønsker å vokse både nasjonalt og internasjonalt.

Tidligere byråleder Olav Sindre Kriken er glad for at det nettopp er Torill Eliassen som tar over stafettpinnen.

- Visma Digital Marketing har aldri vært bedre rigget for vekst enn det er i dag, og jeg er utrolig glad for at Torill har takket ja til stillingen som byråleder. Med over 10 års erfaring fra stillinger i utlandet, og de siste seks årene i teknologibransjen her hjemme i Norge, passer rollen henne perfekt. Torill har allerede en fot godt plantet i Visma-konsernet, noe som gjør at man kan hente ut synergier i konsernet fra dag én. Med Torill ved roret er Visma Digital Marketing klar til å ta det neste steget både nasjonalt og internasjonalt.

Visma Digital Marketing (tidligere Racer) fusjonerte med Avento i 2017, og har siden da fungert som Avento sitt in-house byrå. I 2019 ble Avento kjøpt opp av Visma, og ble fra da av en del av Visma Custom Solutions.