Visma Digital Marketing søker Markedsfører for Google Ads

Vi søker deg med operativ erfaring fra annonsering i Google Ads-plattformen til våre kontorlokasjoner i Oslo, Ålesund eller Ørsta. For den rette kandidaten er det også mulighet for å få fagansvar. 

Visma Digital Marketing består av et fagteam på totalt 20 personer som jobber med strategi, digital markedsføring og kreativ kommunikasjon. Nå trenger vi å styrke avdelingen ytterligere, og søker derfor deg som har høy kompetanse innen Google Ads. 

Med spisskompetanse innen Google Ads-markedsføring vil du jobbe tett med de andre i byrået som jobber med innhold, design og annonsering i digitale medier. På den måten sørger vi for å alltid levere sterkt tverrfaglig slik at vi skaper de beste resultatene for våre kunder. 

Vi kan tilby: 

 • Et ungt og dynamisk arbeidsmiljø med ansatte som ønsker å være best på sine områder
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Et fagmiljø med variert, men god humor
 • Spennende kunder som opererer regionalt, nasjonalt og internasjonalt
 • Kontorlokaler i Ålesund, Ørsta og Oslo
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Forutsigbar arbeidstid med mulighet for fleksitid
 • Et arbeidsmiljø med høyt fokus på trivsel

Vi ser etter en person med følgende kvalifikasjoner:

 • Behersker Google Ads
 • Du er serviceinnstilt og kan ha direkte kundekontakt
 • Du jobber proaktivt for kundene og kan kartlegge neste steg
 • Du har god teknisk innsikt, og har erfaring med analyseverktøy
 • Relevant arbeidserfaring 

Du har god arbeidskapasitet, er fleksibel og effektiv. Du er sosial, og ikke redd for å komme med nye ideér eller si din mening. Du liker å teste ny teknologi for å se om dette er noe som kan skape verdi for kundene våre. Du ønsker å være med i et digitalt byrå som vokser, og du vil være med å bygge det beste fagmiljøet i Norge, hvor vi alle jobber for å gjøre hverandre bedre!

Om arbeidsgiveren

Vi elsker jobben vår, og er sikker på at du vil gjøre det samme. Og det er ikke bare noe vi sier. Her har vi selvfølgelig hentet ut tall som viser at vi ligger knallbra an på arbeidsmiljø-grafen. Hos oss  får du jobbe med innovative og spennende kundeprosjekter, som virkelig utgjør en forskjell i kundenes hverdag. Det er sjeldent du jobber alene på prosjekter for du har med deg en fantastisk gjeng med dyktige og genuint hyggelige folk! 


For oss er det viktig å dyrke balansen mellom jobb og fritid, og vi er bevisste på verdien av å være mer enn bare en arbeidsplass. Med aktiviteter for alle får vi mulighet til å tilrettelegge for fine minner og gode relasjoner. Vi arrangerer sosiale sammenkomster så ofte vi kan. Førpremierer på kino, hawaiiparty og fjelltur eller juletrefest der du kan ta med familien. Så snart det blir mulig pakker vi også bagen og reiser på firmatur til utlandet, forhåpentligvis til våren!


Arbeidssted: Oslo, Ålesund eller Ørsta

Søknadsfrist: Snarest

Tiltredelsesdato: Snarest

Søknad til: oddbjorn.hatloy@visma.com

 

Visma Digital Marketing er en avdeling under Visma Avento AS, sammen utgjør vi et teknologihus med over 80 dyktige folk. Visma Digital Marketing og Visma Avento jobber med det meste innen koding, tech og digital markedsføring. Med innsikt og erfaring utvikler vi digitale løsninger som løfter frem merkevarer og øker verdiskapingen for kundene våre. 

Er du usikker på om du er personen vi leter etter, eller ønsker du å vite mer om stillingen?
Eller er du 100% klar til å søke?

Send gjerne en søknad eller spørsmål du måtte ha til
byråleder Oddbjørn Hatløy på oddbjorn.hatloy@visma.com

Se alle våre ledige stillinger her