Innholdsprodusent- og rådgiver

Glad i katter og over snittet interessert i språk? Da bør du søke!

Vi søker deg som kan forstå våre kunders merkevarer og budskap, og som kan skrive tekster som tiltrekker og engasjerer målgruppen. Enten det er pressemelding, tekst til nettside eller en Instagram-annonse. Du har gode skriveferdigheter, forståelse for digital markedsføring og evne til å være en god sparringspartner. 

Dette er oss

Visma Digital Marketing består av et fagteam på totalt 20 personer som jobber med strategi, digital markedsføring og kreativ kommunikasjon. Nå trenger vi å styrke avdelingen ytterligere, og søker derfor deg som blir motivert av kreativitet, språk og kommunikasjon.

Vi elsker jobben vår, og er sikker på at du vil gjøre det samme. Og det er ikke bare noe vi sier. Her har vi selvfølgelig hentet ut tall som viser at vi ligger knallbra an på arbeidsmiljø-grafen. Ikke bare trives vi på jobb, men som ansatt får du jobbe med innovative og spennende kundeprosjekter, som virkelig utgjør en forskjell i kundenes hverdag. Det er sjeldent du jobber alene på prosjekter, for med deg har du en fantastisk gjeng med dyktige og genuint hyggelige folk! 

For oss er det viktig å dyrke balansen mellom jobb og fritid, og vi er bevisste på verdien av å være mer enn bare en arbeidsplass. Med aktiviteter for alle, får vi mulighet til å tilrettelegge for fine minner og gode relasjoner.

Innholdsprodusent- og rådgiver

Som Innholdsprodusent- og rådgiver hos oss får du jobbe med spennende kunder og får mulighet for faglig utvikling. Du skal forstå kundene våre og skrive tekster som bidrar til merkevarebygging og måloppnåelse. Du vil du jobbe tett med resten av teamet på tvers av ulike fagområder for å skape gode resultater.

Vi kan tilby: 

 • Et ungt og dynamisk arbeidsmiljø med ansatte som ønsker å være best på sine områder
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Et fagmiljø med variert, men god humor
 • Spennende kunder som opererer regionalt, nasjonalt og internasjonalt
 • Kontorlokaler i Ålesund, Ørsta og Oslo
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Forutsigbar arbeidstid med mulighet for fleksitid
 • Et arbeidsmiljø med høyt fokus på balanse mellom jobb og fritid 

Vi ser etter en person med følgende kvalifikasjoner:

 • Deg som synes uttrykket "en god penn" blir brukt i for mange stllingsannonser for skribenter
 • Du er opptatt av å sørge for gode kundeopplevelser, og liker å ha kundekontakt
 • Du jobber proaktivt for kundene og kan kartlegge neste steg
 • Du er strukturert og tar ansvar
 • Relevant arbeidserfaring 

Du har god arbeidskapasitet, er fleksibel og effektiv. Du er sosial, og ikke redd for å komme med nye ideér eller si din mening. Du ønsker å være med i et digitalt byrå som vokser og vil være med å bygge det beste fagmiljøet i Norge. 

Om oss

Vi elsker jobben vår, og er sikker på at du vil gjøre det samme. Og det er ikke bare noe vi sier. Her har vi selvfølgelig hentet ut tall som viser at vi ligger knallbra an på arbeidsmiljø-grafen. Hos oss  får du jobbe med innovative og spennende kundeprosjekter, som virkelig utgjør en forskjell i kundenes hverdag. Det er sjeldent du jobber alene på prosjekter for du har med deg en fantastisk gjeng med dyktige og genuint hyggelige folk! 

For oss er det viktig å dyrke balansen mellom jobb og fritid, og vi er bevisste på verdien av å være mer enn bare en arbeidsplass. Med aktiviteter for alle får vi mulighet til å tilrettelegge for fine minner og gode relasjoner. Vi arrangerer sosiale sammenkomster så ofte vi kan. Førpremierer på kino, hawaiiparty og fjelltur eller juletrefest der du kan ta med familien. Så snart det blir mulig pakker vi også bagen og reiser på firmatur til utlandet, forhåpentligvis til våren!

Arbeidssted: Oslo, Ålesund eller Ørsta

Søknadsfrist: 09.01.22
Tiltredelsesdato: Snarest

Er du personen vi leter etter, eller ønsker du å vite mer om stillingen? 

Send gjerne en søknad eller spørsmål du måtte ha til byråleder Oddbjørn Hatløy på oddbjorn.hatloy@visma.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visma Digital Marketing er en avdeling under Visma Avento AS, sammen utgjør vi et teknologihus med over 80 dyktige folk. Visma Digital Marketing og Visma Avento jobber med det meste innen koding, tech og digital markedsføring. Med innsikt og erfaring utvikler vi digitale løsninger som løfter frem merkevarer og øker verdiskapingen for kundene våre. 

Er du usikker på om du er personen vi leter etter, eller ønsker du å vite mer om stillingen?
Eller er du 100% klar til å søke?

Send gjerne en søknad eller spørsmål du måtte ha til
byråleder Oddbjørn Hatløy på oddbjorn.hatloy@visma.com

 

Se alle våre ledige stillinger her