Aktuelt fra Visma Digital Marketing

Hold deg oppdatert om hva vi gjør og tilbyr innen digital marketing i Visma.

Byrålederskifte i Visma Digital Marketing

Torill Standal Eliassen blir ny byråleder for Visma Digital Marketing, og overtar stillingen etter Olav Sindre Kriken fra 1. januar 2021. 

- Det er ufattelig spennende å skulle lede det fremste digitale markedsføringsmiljøet i vår region. Markedsføring er et bredt fag som krever både teknisk innsikt og svært målrettet kommunikasjon. Hos oss sitter spydspissene, som vet hva som virker, og som er opptatt av å teste nye løsninger, først. Det er intet mindre enn inspirerende.

Eliassen kommer fra jobben som salgs- og markedssjef i IT-konsulentselskapet Avento. Her har hun bidratt til å gjøre Avento til en synlig merkevare innenfor teknologi de siste årene, og hun er en av gründerne bak det tverrfaglige digitaliseringsnettverket Next Digital som Avento var med på å starte i 2017.

- Alle anerkjenner i dag behovet for å ha en digital tilstedeværelse, og ønsker å jobbe målrettet med datadrevet påvirkning. Markedspotensiale er større enn noen gang, og vi ønsker å vokse både nasjonalt og internasjonalt.

Tidligere byråleder Olav Sindre Kriken er glad for at det nettopp er Torill Eliassen som tar over stafettpinnen.

- Visma Digital Marketing har aldri vært bedre rigget for vekst enn det er i dag, og jeg er utrolig glad for at Torill har takket ja til stillingen som byråleder. Med over 10 års erfaring fra stillinger i utlandet, og de siste seks årene i teknologibransjen her hjemme i Norge, passer rollen henne perfekt. Torill har allerede en fot godt plantet i Visma-konsernet, noe som gjør at man kan hente ut synergier i konsernet fra dag én. Med Torill ved roret er Visma Digital Marketing klar til å ta det neste steget både nasjonalt og internasjonalt.

Visma Digital Marketing (tidligere Racer) fusjonerte med Avento i 2017, og har siden da fungert som Avento sitt in-house byrå. I 2019 ble Avento kjøpt opp av Visma, og ble fra da av en del av Visma Custom Solutions.

Les mer

Email.png

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta oppdateringer innen digital markedsføring og invitasjoner til webinarer og aktiviteter i regi av Visma Digital Marketing

Meld deg på