Registrerer du kunder manuelt i flere systemer? Har du innsikt i salg og transaksjoner på kundene i CRM-systemet ditt?

IT-systemer og CRM hører sammen

Vi har spisskompetanse innen ERP og Microsoft Dynamics 365 integrasjon. Med Visma Cirrus Integrasjons Plattform kan du enkelt koble ERP-system sammen med Dynamics 365.

De fleste bedrifter har store investeringer tilknyttet teknologi og IT-systemer, men ikke alle har en løsning som sørger for at systemene snakker sammen. Å oppdatere data i flere ulike systemer er både tidkrevende og risikoen for brukerfeil er stor. Ved å integrere systemer, at systemene utveksler informasjon og oppdaterer hverandre, resulterer i bedre informasjonsflyt og en mer effektiv organisasjon og arbeidshverdag.

Visma Cirrus Integrasjonsplattform og Microsoft Dynamics 365 Sales integrasjon

Hva skiller Visma Cirrus Integrasjonsplattform fra andre integrasjonsleverandører på markedet?

Visma Cirrus Integrasjonsplattform er en helt unik integrasjonsplattform som er utviklet og bygget på Microsoft Azure-teknologi. Gjennom en helautomatisert utrulling er dette en løsning som støtter både enkle og komplekse integrasjoner og behov. All informasjon oppdateres i sanntid, hver dag og hver time. Nye produkter og endringer blir automatisk oppdatert uten at du som bruker behøver å gjøre endringer eller betale ekstra.

Med Visma Cirrus Integrasjonsplattform kan ERP-system kobles til Dynamics 365. Det betyr at ERP og CRM snakker sammen. Det betyr også at du kun har ett system å forholde deg til, hvor all kundedata ligger tilgjengelig og alltid stemmer med data i ditt økonomisystem. Visma Cirrus Integrasjonsplattform er en driftet plattform og leveres som en ren skytjeneste.

Integrasjon_bilde_Stor.png

Conected_CRM_bilde.png

Hvorfor velge Visma Cirrus Integrasjonsplattform:

  • Tidbesparende og en mer effektiv arbeidshverdag: all økonomidata er tilgjengelig direkte i CRM

  • Minimerer lisenskostnader: kutt ut overflødige brukerlisenser til ERP-system

  • Forutsigebare kostnader: integrasjonskostnader er alltid inkludert i abonnementsavtalen

  • Minimer opplæringskostnader: brukere behøver kun opplæring i ett systemVil du vite mer om Visma Cirrus Integrasjonsplattform?

Fyll ut skjema så tar vi kontakt

 

Per Kristian.png

Håper jeg hører fra deg!

Per Kristian Andreassen
Microsoft Dynamics 365-ekspert