Dynamic 365 CRM

Med Microsoft Dynamics 365 CRM får du en helhetlig oversikt over kundene dine i sanntid

Hva er Dynamics 365 CRM?

Dynamics 365 CRM er en kundedataplattform, eller CRM-system, fra Microsoft. Verktøyet gir deg en helhetlig visning av kundene dine med transaksjons-, atferds- og demografiske data. Med prediktiv, AI-drevet innsikt i sanntid kan du oppnå bedre resultater ved riktig kundepleie og leadsoppfølging gjennom hele kundereisen.

Dynamics 365.png

Selvbetjent, AI-drevet løsning for markedsføring, salg og service

Velg én, noen eller alle. Dynamics 365-appene fungerer sømløst sammen i en omfattende løsning som dekker hele virksomheten, inkludert markedsføring, salg og service. Med en helhetlig visning av organisasjonen får du innsikt i sanntid som gir bedre resultater.

Dynamics 365 CRM hjelper deg med å tilpasse kundeopplevelser. Ved å få oversikt over hele kundereisen kan du opprette kampanjer som leverer riktige, tilpassede budskap på riktig tidspunkt gjennom riktig kanal. Samkjør salg og markedsføring for å øke salgsmulighetene gjennom automatisering av markedsføring, delte data og forretningsprosesser med salgsavdelingen.

Salgsteamet ditt trenger mer enn tradisjonell salgsautomatisering for å reagere på dagens uforutsigbare salgsmiljø. Dynamics 365 CRM hjelper salgsteamet å navigere i den moderne salgsvirkeligheten. Løsningen er et intelligent system som aktivt overvåker et mylder av signaler og omgjør dem til praktisk innsikt.

Med Dynamics 365 CRM kan du tilpasse servicen med skreddersydde opplevelser som støttes av helhetlige kundevisninger. Du kan automatisere selvbetjening ved hjelp av virtuelle agenter. Saksavslutningen forenkles ved hjelp av produktivitetsverktøy drevet av kunstig intelligens som gir agenter riktig informasjon til riktig tid.

Hva om du kunne forutsi, oppdage og løse serviceproblemer før kundene dine vet at det er et problem? Med Dynamics 365 CRM kan du levere enestående kundeopplevelser i felten samtidig som du optimaliserer ressurser og kostnader ved å sende ut teknikere når og hvor de trengs mest.

Hvorfor det er viktig å velge riktig leverandør?

Med produktplattformer som Dynamics CMS er det mange ting å tenke når du skal bygge dine kjerneprosesser inn i løsningen. Det er lett å lage første løsning, men viktig å ha en plan for endringene som kommer. Mange går i fellen ved hylleprodukter at de tilpasser løsningene på feil måte slik at det som skulle være et hyllevare-prosjekt med lav levetidskostnad faktisk kan bli vel så dyrt som et skreddersydd prosjekt.

Med eksperter på teamet fra oss kan du trekke på mer enn 15 års erfaring med Dynamics og et fagmiljø som kan både produktleveranser og skreddersømleveranser. Vi vet når du bør velge hva og hvordan du gjør det riktig.

_DSC2986 copy.jpg

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png