Hva er Dynamics 365?

Dynamics 365 er en kundedataplattform, eller CRM-system, fra Microsoft. Verktøyet gir deg en helhetlig visning av kundene dine med transaksjons-, atferds- og demografiske data. Med prediktiv, AI-drevet innsikt i sanntid kan du oppnå bedre resultater ved riktig kundepleie og leadsoppfølging gjennom hele kundereisen.

Kom i gang med Microsoft Dynamics for Sales

Kom i gang med Microsoft Dynamics for Customer Service

Dynamics 365.png

Hvorfor velge Dynamics 365?

Share - green.jpg

En enklere hverdag for salgsteamet

Bruker dere post-it-lapper og to do-lister for å ha oversikt over kundeaktiviteter? Med Dynamics 365 kan dere få kontroll over kundeaktivitetene ved å digitalisere og effektivisere deres salgsprosesser. 

Dynamics 365 gjør dere i stand til å automatisere og optimalisere salgsprosessen. Dere kan jobbe smartere med eksisterende og nye kunder, og slipper tidkrevende og repeterende oppgaver. Selgernes arbeid blir satt i fokus ved å tilby et godt system som gir dem en enklere og mer effektiv arbeidshverdag.

Mobile services - green.jpg

Fleksibilitet og skalerbarhet med Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 og Power Platform har en genial modulbasert løsning gir stor fleksibilitet. Dere kan vokse med løsningen og skalere i takt med at bedriften vokser og behovet for ytterligere funksjonalitet øker. 

Dynamics 365 integrerer, out of the box, med både Outlook og Teams. Løsningen har dere tilgang til uansett hvor du befinner deg, også via mobiltelefon. Her får du utnyttet styrkene mellom Office 365 og Dynamics 365 på en helt unik måte.

Selvbetjent, AI-drevet løsning for markedsføring, salg og service

Velg én, noen eller alle. Dynamics 365-appene fungerer sømløst sammen i en omfattende løsning som dekker hele virksomheten, inkludert markedsføring, salg og service. Med en helhetlig visning av organisasjonen får du innsikt i sanntid som gir bedre resultater.

Dynamics 365 hjelper deg med å tilpasse kundeopplevelser. Ved å få oversikt over hele kundereisen kan du opprette kampanjer som leverer riktige, tilpassede budskap på riktig tidspunkt gjennom riktig kanal. Samkjør salg og markedsføring for å øke salgsmulighetene gjennom automatisering av markedsføring, delte data og forretningsprosesser med salgsavdelingen.

Salgsteamet ditt trenger mer enn tradisjonell salgsautomatisering for å reagere på dagens uforutsigbare salgsmiljø. Dynamics 365 hjelper salgsteamet å navigere i den moderne salgsvirkeligheten. Løsningen er et intelligent system som aktivt overvåker et mylder av signaler og omgjør dem til praktisk innsikt.

Med Dynamics 365 kan du tilpasse servicen med skreddersydde opplevelser som støttes av helhetlige kundevisninger. Du kan automatisere selvbetjening ved hjelp av virtuelle agenter. Saksavslutningen forenkles ved hjelp av produktivitetsverktøy drevet av kunstig intelligens som gir agenter riktig informasjon til riktig tid.

Hva om du kunne forutsi, oppdage og løse serviceproblemer før kundene dine vet at det er et problem? Med Dynamics 365 kan du levere enestående kundeopplevelser i felten samtidig som du optimaliserer ressurser og kostnader ved å sende ut teknikere når og hvor de trengs mest.

Hvorfor det er viktig å velge riktig leverandør?

Med produktplattformer som Dynamics CMS er det mange ting å tenke når du skal bygge dine kjerneprosesser inn i løsningen. Det er lett å lage første løsning, men viktig å ha en plan for endringene som kommer. Mange går i fellen ved hylleprodukter at de tilpasser løsningene på feil måte slik at det som skulle være et hyllevare-prosjekt med lav levetidskostnad faktisk kan bli vel så dyrt som et skreddersydd prosjekt.

Med eksperter på teamet fra oss kan du trekke på mer enn 15 års erfaring med Dynamics og et fagmiljø som kan både produktleveranser og skreddersømleveranser. Vi vet når du bør velge hva og hvordan du gjør det riktig.

_DSC2986 copy.jpg

Vil du vite mer om Dynamics 365?

Fyll ut skjema så tar vi kontakt

Maren Tilley.png

Håper jeg hører fra deg!

Maren Tilley
Microsoft Dynamics 365-ekspert