Våre partnere 

Visma er Oracle Certified Partner, og vi leverer en rekke løsninger både på Oracles teknologiplattform og moduler i Oracle eBusiness Suite. Våre konsulenter har mange års erfaring med Oracles verktøy og produkter.

Les mer på: www.oracle.com

Visma er Microsoft Gold Certified Partner med spesialistkompetanse innenfor en rekke av Microsofts verktøy og produkter. Vi utvikler forretningskritiske løsninger for våre kunder basert på Microsoft-plattformen.

Les mer på: www.microsoft.no

Prosesshåndtering er selve grunn-steinen i Vismas løsningskonsepter for selvbetjening, portal og saksbehandling. Basert på K2s prosess-håndteringssystem K2 Blackpearl, kan Visma levere funksjonsrike og tilpasningsdyktige selvbetjenings- og saksbehandlingsløsninger på kort tid og til lav kostnad.

Les mer på: www.k2.com

 

Som EPiServer-partner leverer Visma nettportaler der innholdet enkelt forvaltes gjennom EPiServers publiseringsløsning, EPiServer Digital Experience Cloud (mer kjent som EPiServer CMS).

Les mer på: www.episerver.no

Visma har lang erfaring med HP s verktøy for test og kvalitetssikring av programvare. I Visma er test en naturlig del av utviklingsprosessen, og våre konsulenter har lang erfaring med bruk og implementering av verktøyene fra HP.

Les mer på: www.hp.no


 

 
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.