Innovasjon

Før eller senere kommer det andre bedrifter på banen med nye og bedre produkter. Har man da sluttet med innovasjon og produktutvikling er man ferdig!

Steve Jobs

Innovasjon som differensieringsstrategi

I Visma er innovasjon en viktig del av vår strategi, vår kultur og våre verdier. Vår oppgave er å gi våre kunder en opplevelse av at det er enkelt og lærerikt å jobbe med konsulenter fra Visma. At vi utfordrer de på en relevant og kreativ måte, og leverer svært brukervennlige og effektive løsninger.

Våre prosjekter

Hva er innovasjon?

Innovasjon består av både nyskaping (m.a.o. å komme opp med nye teknologier, produkter, tjenester eller måter å arbeide på) og kommersialisering (å finne en måte å tjene penger på eller skape annen verdi med nyskapingen).

For å kunne kalle oss innovative må vi kontinuerlig klare både å utvikle noe nytt og skape et marked for det nye.

Den kommersielle utfordringen er like stor - og av og til større enn den tekniske eller idémessige.

Innovasjon i Visma

Evnen til innovasjon er avgjørende for om en bedrift lykkes eller ikke. Svært få bedrifter opptrer i et monopol helt uten konkurranse, og i en global verden møter mange norske bedrifter stor konkurranse fra utenlandske aktører. Konkurransen er hard, og bedrifter konkurrerer både på pris og produktegenskaper. Samtidig blir forbrukerne stadig mer kresne og informasjon om produktenes egenskaper og hvilke valgmuligheter som finnes, stadig lettere tilgjengelig. Dette skjerper konkurransen.

Ønsker du å jobbe med et selskap hvor innovasjon er den viktigste faktoren for våre konkurransefortrinn?

Sjekk våre ledige stillinger

Visma Consulting digitaliserer Norge. Vi leverer konsulenttjenester i form av IT rådgivning, systemutvikling og applikasjonsforvaltning til både private og offentlige virksomheter.

Våre tjenester

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.