Visma Consulting

Visma Consulting digitaliserer Norge. Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, systemutvikling og applikasjonsforvaltning til både private og offentlige virksomheter.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Vi leverer verdiskapende IT-løsninger til offentlig sektor og større private virksomheter gjennom IT-rådgivning, systemutvikling og applikasjonsforvaltning. Fokus for våre leveranser er å skape brukervennlige fagsystemer, mobile løsninger, information management løsninger og portaler. Vi samarbeider tett med våre kunder, og har solid domene- og teknologikompetanse. 

Visma Consulting er representert i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen med snart 800 ansatte. 

Visjon

Vår visjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi.

Verdier

Våre verdier er ord og begreper som skal fargelegge vår måte å tenke og handle på. De skal styre vår måte å være på overfor kunder og internt.

Respekt - Piktogram av håndhils i form av et hjerte

Respekt

Vi møter hverandre, våre partnere og kunder med anerkjennelse og respekt.

Pålitelighet - Piktogram av sikt

Pålitelighet

Vi er til å stole på og holder alltid det vi lover.

Innovasjon - Piktogram av lyspære

Innovasjon

Vi er kreative og kommer daglig med ideer til små og store forbedringer for kunden.

Kompetanse - Piktogram av studenthatt

Kompetanse

Vår kompetanse er vårt fundament. Vi setter oss alltid inn i kundens problemstillinger og hverdagsutfordringer, gir relevante råd og leverer svært brukervennlige og effektive løsninger.

Lagånd - Piktogram av mennesker

Lagånd

Vi har et godt og nært fellesskap med kundene våre, bygget opp av positive mennesker som tar vare på hverandre og gjør hverandre gode.

Miljø

I Visma Consulting er vi opptatt av å bidra til en grønnere hverdag. Ved å jobbe kontinuerlig for å minimere vår miljøbelastning, sette fokus på miljøarbeid hos våre partnere, samt drive holdningsskapende aktiviteter blant våre ansatte, vil vi sette miljø på agendaen og strekke oss mot stadig mer miljøeffektive løsninger.

Miljøpolitikk

 

Innovasjon i Visma

I Visma er innovasjon en viktig del av vår strategi, vår kultur og våre verdier. Vår oppgave er å gi våre kunder en opplevelse av at det er enkelt og lærerikt å jobbe med konsulenter fra Visma. At vi utfordrer de på en relevant og kreativ måte, og leverer svært brukervennlige og effektive løsninger.

Mer om Innovasjon i Visma

Ledige stillinger - illustrasjon av en stol

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.