Ytelse og optimalisering illustrasjon

Ytelse og optimalisering

Med eksponentielt økende datavolumer, og utstrakte krav til tilgjengelighet blir utfordringen med å få IT-løsninger og arkitekturer til å skalere for ytelse større og større

Visma Consulting tilbyr IT-arkitekter som kan gi råd om, og utarbeide løsninger som skalerer for høy ytelse. Vi tilbyr også ytelsestest, og ekspertise innenfor optimalisering og tuning av alle lag av arkitekturen, med databaseeksperter spesielt.

Vi har i de senere år gjennomført en rekke leveranser av systemer og engangsjobber med svært høye krav til ytelse. Eksemplene er blant annet omregning og migrering av datagrunnlag for nasjonale offentlige ytelser.

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Trenger du hjelp?

Send oss en beskjed så tar vi kontakt med deg.

Portrett av en visma konsulting

Portrett av en visma konsulting