Utvikling av nettsider

Nettsider tilpasset alle enheter og alle brukere.

 

Vi i Visma Consulting utvikler profesjonelle nettsider som ivaretar dagens standard og lovpålagte krav. Brukeropplevelsen står alltid i fokus i alle våre løsninger, og vi har lang erfaring med design på digitale flater i ulike størrelser. Vi benytter teknikker som sørger for at nettsidene laster raskest mulig, og minimerer brukerens ventetid.

Gjennom arbeidsmøter, workshops og brukertester sørger vi for at vi etterkommer kundens og brukerens behov. Hele teamet med designere, frontend-utviklere og backend-utviklere jobber tett sammen for å sikre en solid løsning i alle ledd.

Hvordan utvikler vi dine nettsider?

Universell utforming

Vi sørger for at dine nettsider iveretar retningslinjer og lovpålagte krav for universell utforming. Med denne standarden på plass vil dine nettsider kunne brukes av alle uavhengig av om en har nedsatte kognitive ferdigheter.

Mer om universell utforming her >

Designprosess

Vi jobber i en iterativ prosess hvor brukeren alltid står i sentrum og hvor brukernes tilbakemeldinger er det viktigste i alle faser. Vår designprosess består av fem faser.

Mer om vår designprosess her >

 

Vi er EpiServer-partner

Som EpiServer-partner leverer vi nettportaler hvor innholdet enkelt forvaltes gjennom EpiServers publiseringsløsning. EpiServer er et naturlig førstevalg for nettsider.

Les mer om EpiServer CMS >

Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

Mer om effektiv konsulentbistand 

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Nicolai 400.png

Nicolai Svendsen

Sales Director, Visma Consulting