Utvikling av nettsider

Vi i Visma Consulting utvikler profesjonelle nettsider som iveretar dagens standard og lovpålagte krav. Brukeropplevelsen står alltid i fokus i alle våre løsninger, og vi har lang erfaring med design på digitale flater i ulike størrelser. Vi benytter teknikker som sørger for at nettsidene laster raskest mulig, og minimerer brukerens ventetid.

Gjennom arbeidsmøter, workshops og brukertester sørger vi for at vi etterkommer kundens og brukerens behov. Hele teamet med designere, frontend-utviklere og backend-utviklere jobber tett sammen for å sikre en solid løsning i alle ledd.

Nettsider tilpasset alle enheter og alle brukere

Responsivt design

Vi sørger for å lage en optimal brukeropplevelse uavhengig av hvilken enhet du benytter. Om du bruker mobil, nettbrett eller PC vil innholdet være tilpasset skjermstørrelsen.

Mer om responsivt design >

Universell utforming

Vi sørger for at dine nettsider iveretar retningslinjer og lovpålagte krav for universell utforming. Med denne standarden på plass vil dine nettsider kunne brukes av alle uavhengig av om en har nedsatte kognitive ferdigheter.

Mer om universell utforming her >

Hvordan utvikler vi dine nettsider?

Designprosess

Vi jobber i en iterativ prosess hvor brukeren alltid står i sentrum og hvor brukernes tilbakemeldinger er det viktigste i alle faser. Vår designprosess består av fem faser.

Mer om vår designprosess her >

 

Interaksjonsdesign

Vi utformer brukergrensesnitt som sikrer god brukeropplevelse. Dette er helt avgjørende for høy kvalitet på våre leveranser.

Les hvordan vi jobber med interaksjonsdesign >

Frontend-utvikling

Når vi utvikler nettsider jobber våre frontend-utviklere tett sammen med designere og backend-utviklere for å sikre en solid løsning i alle ledd.

Les hvordan vi jobber med frontend-utvikling >

Vi er EpiServer-partner

Som EpiServer-partner leverer vi nettportaler hvor innholdet enkelt forvaltes gjennom EpiServers publiseringsløsning. EpiServer er et naturlig førstevalg for nettsider.

Les mer om EpiServer CMS >

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.