Testledelse

Hva er testledelse? Og hva er testlederens oppgaver?

Vi er opptatt av at kundene våre er fornøyde med kvaliteten på det vi leverer. Testlederen i teamet sikrer at det blir valgt en passende teststrategi, og at testgjennomføringen blir så smidig og effektiv som mulig. Våre testledere er fremtidsrettet og innovative, og tilpasser testprosessen slik at ressursene og tiden som er til rådighet utnyttes på best mulig måte. Våre testledere har erfaring fra store og små prosjekter, både hos private og offentlige kunder. Vi har testledere med kompetanse både innen funksjonell og teknisk testledelse.

Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

Mer om effektiv konsulentbistand 

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

 

 

Chat - Statement.png

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI