Funksjonell test

Vi lang erfaring med gjennomføring av funksjonelle tester, både manuelle og automatiserte. 

 

Hva er funksjonell test?

Funksjonell test av et IT-system har som formål å verifisere programvarens funksjonelle egenskaper og oppfyllelse av forretningsmessige krav. Dette kan være både eksplisitte og implisitte krav. De førstnevnte er som regel spesifisert i løsningsbeskrivelser og designdokumentasjon, og stammer gjerne fra en forutgående kravspesifikasjon. Ulike spesifikasjonsbaserte teknikker brukes gjerne for å utlede testbetingelser og testtilfeller for den funksjonelle testingen.

 

Hvorfor funksjonell test?

Funksjonell test er opptatt av den eksternt synlige oppførselen av programvaren, og faller derfor i kategorien svart-boks testing. Våre konsulenter har lang erfaring med gjennomføring av funksjonelle tester, både manuelle og automatiserte. 

Funksjonell test kan benyttes for å verifisere forventet oppførsel på større eller mindre deler av et IT-system, og inngår derfor som en viktig del av verifikasjonsarbeidet på flere ulike testnivå.

Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

Mer om effektiv konsulentbistand 

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

 

 

Chat - Statement.png

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI