Test og testledelse

Vi leverer kvalitetssikring, testledelse, funksjonell test og teknisk test.

Visma Consulting har et sterkt fagmiljø innenfor test og testledelse, med høyt sertifiserte medarbeidere. Vi dekker hele testløpet fra analyse og planlegging, til evaluering og rapportering av resultater.

Våre testledere kan gå inn i eksisterende utviklingsorganisasjoner og utøve testledelse i henhold til kundens strategi og metodikk, eller ta med seg velprøvde metoder og verktøy.

Vi tilbyr test som en karrierevei med vekt på kompetanseoppbygging understøttet av anerkjente sertifiseringer. Kompetansen er rettet inn mot leveranseprosjekter innen systemutvikling og vedlikeholds- og videreutviklingsoppdrag.

Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

Mer om effektiv konsulentbistand 

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Les mer om test på Visma-bloggen

Bygg en testkultur som sørger for kvalitet i leveransene

Bygg en testkultur som sørger for kvalitet i leveransene

| Teknologi

Dagens samfunn utvikler seg i stor fart, hvor nye krav og utfordringer dukker opp på løpende bånd. Å fokusere på høy kvalitet i leveransene, innebærer å bygge en testkultur i organisasjonen. Slik kan du gjøre det:

Sikkerhetstesting i utviklingsløpet

Sikkerhetstesting i utviklingsløpet

| Teknologi

Tør du å vente til slutten av leveranseløpet med å gjennomføre sikkerhetstesting? Vi gir deg tips til hvordan du kan komme i gang med sikkerhetstesting tidlig med fokus fra hele leveranseteamet.

Kvalitet uten testautomatisering

Kvalitet uten testautomatisering

| Teknologi

Det er mange aktiviteter som bygger kvalitet selv uten testautomatisering. Et prosjekt i oppstartsfasen kan lykkes med høy kvalitet dersom leveranseteamet gjennomfører teampraksis i det daglige arbeidet. Ønsket effekt er færre feil under utvikling og færre feil etter lansering av produktet eller tjenesten.

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

 

 

Chat - Statement.png