SnapLogic er ledende innen selvbetjeningsapplikasjoner og dataintegrasjon. Med SnapLogic kan du raskt og enkelt koble sammen applikasjoner og data på tvers av din virksomhet, og på denne måten forbedre forretningsprosesser og skape bedre resultater.

Hva er SnapLogic Platform?

Figur 1_liten NY.png

En samlet plattform

SnapLogic gjør det mulig å samle og forene flere endepunkter – inkludert Saas, ERP-applikasjoner, APIer, datavarehus, big data og IoT – alt på én enkelt plattform. Brukere kan raskt trekke ut verdifull innsikt uten å måtte lære og samhandle med flere ulike systemer.

Figur 2_liten NY.png

Selvbetjent integrering for alle

SnapLogic balanserer enkelt og rent design med en kraftig plattform tilpasset alle type brukere. Den intuitive, skybaserte og selvbetjente programvaren tillater enkle “snap-and-assemble” orkestereringer via et pek-og-klikk-grensesnitt; robust nok for utviklere, men samtidig enkelt å mestre for vanlige brukere.

Figur 1_liten NY.png

Moderne arkitektur for skyløsning

I motsetning til tradisjonelle ETL- og ESB-teknologier, er SnapLogic-plattformen spesialbygd for skyen, så det er ingen eldre komponenter som hindrer integrasjonstjenesten i å kjøre med skyhastighet. Data behandles via Snaplex, et selvoppgraderende, elastisk utførelsesnett.

Hvorfor prøve SnapLogic?

SnapLogic Intelligent Integration Platform er bransjens og markedets raskeste integrasjonsplattform som en tjeneste (iPaaS) når det gjelder evne til å håndtere komplekse use cases og høy utviklingsproduktivitet. Løsningen akselererer data- og prosessflyt på tvers av applikasjoner, databaser, datavarehus, store datastrømmer og IoT-distribusjoner – enten lokalt eller i skyen. 

Med SnapLogic kan du enkelt koble sammen moderne sky- og big data- applikasjoner helt sømløst; alt på én enhetlig og selvbetjent integrasjonsplattform.

SnapLogic logo.png

Reduser kostnader med én intelligent plattform 

SnapLogic reduserer IT-kostnader betydelig rundt støtte og vedlikehold med én enhetlig plattform og 500+ forhåndsbygde intelligente koblinger, kalt Snaps, for å koble alt fra AWS Redshift til Zuora. Det muliggjør en strømmearkitektur som støtter sanntids,- og hendelsesbaserte krav til bedriftsintegrasjon. Du kan også bruke det samme brukervennlige grensesnittet til big data, API-administrasjon, B2B-integrasjon og data science prosjekter.

Figur 3_stor.png

Figur 4_stor.png

Brukervennlig for både utvikleren og bedriftslederen

SnapLogic styrker brukerintegrasjon på tvers av alle bransjer og IT-utviklere ved å levere et enkelt nettleserbasert brukergrensesnitt med prediktive assistenter, drevet av maskinlæring. Grensesnittet er både avansert nok til å bygge komplekse integrasjoner av erfarne utviklere, men også enkelt nok for enhver bedriftsleder uten teknisk erfaring til å bygge maskinstyrte integrasjoner som dekker deres behov.

Med SnapLogic kan alle brukere, uansett grad av teknisk forståelse, enkelt sette opp og styre sine integrasjoner med forhåndslagde og gjenbrukbare arbeidsmaler. SnapLogics mantra er “Klikk. Ikke kode.”

Skyløsning og AI gir økt hastighet og kvalitet

SnapLogic Intelligent Integration Platform er spesialbygd for skyen. Plattformen gir en oppetid på 99,99 prosent og kjører på et selvoppgraderende, elastisk utførelsesnett som kan skaleres opp eller ut. Plattformen kan administreres på tvers av en rekke miljøer, inkludert offentlige/private skyer eller lokale datasentre. 

Med SnapLogic får du i tillegg ekspertveiledning og rask datadrevet beslutningstaking av høykvalitets data-pipelines av Integration Assistant, drevet av Iris AI. Ved å akselerere utviklingen av pipelines, gir Integration Assistant presis og nøyaktig forutsigbarhet, samtidig som den flater ut læringskurven for vanlige brukere.

Figur 5_stor.png

Du vil kanskje også være interessert i

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.