Selvbetjening

Selvbetjeningsløsninger er en vesentlig del av kundebetjeningen for de fleste virksomheter. I en selvbetjeningsløsning kan bruker selv registrere nødvendig informasjon, og få innsyn i saksgangen og endelig vedtaksbeslutning.

En selvbetjeningsløsning vil kunne utgjøre et omfattende bidrag til brukertilfredshet, effektivisering og økt kvalitet på tjenestene som virksomheten tilbyr.

Visma Consulting leverer nettbaserte selvbetjeningsløsninger som er tilpasset virksomhetens behov. En typisk løsning kan bestå av informasjonsportal og digital skjemaløsning, med automatisk validering av informasjon gjennom integrasjon mot fagsystem og dataregistre. Vi legger vekt på å utforme løsninger som er enkle å bruke, og tilrettelegger for interaktiv dialog mellom saksbehandler og sluttbruker.

En av løsningene som Visma Consulting har ansvar for er UDI`s selvbetjeningsportal "Søknad på Nett" (SPN). Løsningen omfatter

 • Rettledning om søknadsprosess og dokumentasjon.
 • Innsamling av grunnopplysninger og dokumentasjon i forkant av fysisk oppmøte.
 • Booking av oppmøtetidspunkt.
 • Administrasjon av møtetidspunkt for politi- og utenriksstasjoner.
 • Integrasjon mot offentlige registre, MinID, Altinn og betalingsløsning.

UDIs web-applikasjon for "Søknad på nett" ble tatt i bruk i 2009. Visma Consulting forvalter i dag løsningen som en del av en omfattende systemportefølje ved UDI.

Ved å tilby elektronisk søknad og selvbetjening, sparer UDI og utenriksstasjonene betydelig arbeid og tid hver eneste dag. For søkerne oppleves søknadsprosessen tilgjengelig og effektiv. Søknad på nett har i dag ca. 1000 brukere daglig, og våre konsulenter utvikler portalen til stadig å omfatte nye søkegrupper og ny funksjonalitet.

Relevante prosjekter

Open filter options
<
>
  Ledige stillinger illustrasjon

  Jobb hos oss?

  Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

  Ledige stillinger

  Kontakt oss

  Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

  JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

  JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

  Vi trenger ditt samtykke.

  Portrett av en Visma konsulent

  Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.