Responsivdesign illustrasjon

Responsivt design

Med nye enheter på markedet hvert år kommer det stadig flere nye skjermer med varierende størrelse og oppløsning. Noen med landskapsvisning, noen med portrettvisning og noen helt kvadratiske. Dagens mobiler kan enkelt flippes for å endre visningen av innholdet. Hvordan skal man designe og utvikle for alle disse skjermene?

Responsiv web design er en teknikk for å lage nettsteder som gir deg en optimal visningsopplevelse uavhengig av om du bruker din mobiltelefon, laptop eller familiens 50 tommer i stua. Med et responsivt design vil innholdet skalere til skjermstørrelsen, oppsettet endres og gi deg en tilpasset visning. 

Mobilen tar stadig over mer av internettbruken, og det stilles krav om å lage nettsider som og så ser bra ut på mobil.

Responsiv design gir ikke bare sluttbrukeren en bedre opplevelse, det gjør også at vedlikeholdsarbeidet i etterkant blir mye enklere. Man slipper egne mobilversjoner av samme nettside noe som gjør at siden blir lettere å holde oppdatert, det er enklere og implementere ny funksjonalitet og totalkostnaden blir mindre.

I Visma Consulting har vi dyktige "front-end"-utviklere med god erfaring fra utvikling av moderne og responsive nettsider.

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Trenger du hjelp?

Send oss en beskjed så tar vi kontakt med deg.

Portrett av en visma konsulent

Portrett av en visma konsulent