Utvikling av registre

Informasjonsregistre er en viktig byggestein for enhver kunnskapsvirksomhet. Registre oppbevarer forretningsdata innenfor et stort eller begrenset domene, og tilbyr informasjonen til brukere innenfor eller utenfor virksomheten.

Registre har i oppgave å ivareta dataens integritet, konfidensialitet og tilgjengelighet.

Registre har i oppgave å ivareta dataens integritet, konfidensialitet og tilgjengelighet. En registerløsning har ofte en rekke grensesnitt, og henter og sammenstiller data fra en rekke kilder. Registre vil også ofte ha forretningslogikk som validerer dataene som flyter inn og ut av registeret for å sikre kvalitet og integritet. Registeret må også ofte kunne skalere for svært høye volumer og transaksjoner.

Visma Consulting har bred erfaring i å designe og utvikle registerløsninger i komplekse forretningsomgivelser, med ulike teknologier. 

Vi har de senere år utviklet en rekke offentlige registre som er definert som samfunnskritiske, med de kravene dette medfører. 

Business Intelligence i Visma

Visma er et ledende kompetasnesenter for BI, datavarehus og virksomhetsstyring

Business Intelligence kurs og seminarer

Visma arrangerer en rekke kurs og seminarer hvor du kan oppdatere deg på det siste innenfor BI og analyse helt gratis.

Business intelligence produkter og tjenester

Visma tilbyr BI og analyse verktøy fra de største og mest annerkjente leverandørene i markedet

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.