Registre illustrasjon

Registre

Informasjonsregistre er en viktig byggestein for enhver kunnskapsvirksomhet. Registre oppbevarer forretningsdata innenfor et stort eller begrenset domene, og tilbyr informasjonen til brukere innenfor eller utenfor virksomheten.

Registre har i oppgave å ivareta dataens integritet, konfidensialitet og tilgjengelighet. En registerløsning har ofte en rekke grensesnitt, og henter og sammenstiller data fra en rekke kilder. Registre vil også ofte ha forretningslogikk som validerer dataene som flyter inn og ut av registeret for å sikre kvalitet og integritet. Registeret må også ofte kunne skalere for svært høye volumer og transaksjoner.

Visma Consulting har bred erfaring i å designe og utvikle registerløsninger i komplekse forretningsomgivelser, med ulike teknologier. 

Vi har de senere år utviklet en rekke offentlige registre som er definert som samfunnskritiske, med de kravene dette medfører. 

Visma + bWise = sant

Visma er med oppkjøpet av bWise et ledende kompetansesenter innenfor business intelligence, datavarehus og virksomhetsstyring.

  • Rådgivning
  • Prosjektgjennomføring
  • Kurs
  • Programvarelisenser
  • KvalitetssikringOptimalisering
  • Teknisk støtte

Visma bWise

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Portrett av en Visma konsulent

Portrett av en Visma konsulent