Portaler

Visma utvikler brukervennlige og intuitive nettsider for deg som har noe å fortelle verden.  Vi bruker solide Content Management System (CMS) publiseringsverktøy som EpiServer, Enonic og Wordpress for å administrere og oppdatere webløsninger som websider, blogg og intranett. 

Portal utvikling gjennom Episerver CMS

EPiServer CMS

Visma utvikler moderne responsive og universelt utformede internett- og intranettløsninger for sine kunder på EPiServer plattformen.

Mer om EPiServer CMS

Microsoft Azure illustrasjon

Microsoft Azure

Microsoft Azure er den eneste store skyplattformen Gartner rangerer som industrileder innenfor både infrastrukturtjenester (infrastructur as a service, forkortet IaaS) og plattformtjenester (platform as a service, forkortet PaaS).

Mer om Microsoft Azure

Autentisering illustrasjon

Autentisering

Autentisering handler om å verifisere den digitale identiteten til en avsender som forsøker å kommunisere. Avsenderen kan være en person som bruker en datamaskin eller et program. Kommunikasjonen kan for eksempel være et forsøk på å logge inn på en datamaskin.

Mer om Autentisering

Drift av Skytjenester

Når nye løsninger etableres på skybaserte plattformer, tilbyr Visma Consulting å ta et totalansvar for utvikling, vedlikehold og drift av systemene gjennom en avtale for Drift av Skyløsninger, Managed Cloud.

Mer om Drift av Skytjenester

Bestill gratis webanalyse

Ønsker du å få bedre innsikt i:

  • Hvordan du kan forbedre brukeropplevelsen og tilgjengeligheten på nettsiden din?

Vi tilbyr evaluering av brukervennligheten i din digitale løsning - helt gratis

Bestill gratis webanalyse i dag

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Portrett av en Visma konsulent

Portrett av en Visma konsulent