Portaler

Visma utvikler brukervennlige og intuitive nettsider for deg som har noe å fortelle verden.  Vi bruker solide Content Management System (CMS) publiseringsverktøy som EpiServer, Enonic og Wordpress for å administrere og oppdatere webløsninger som websider, blogg og intranett. 

Portal utvikling gjennom Episerver CMS

EPiServer CMS

Visma utvikler moderne responsive og universelt utformede internett- og intranettløsninger for sine kunder på EPiServer plattformen.

Mer om EPiServer CMS

Microsoft Azure illustrasjon

Microsoft Azure

Microsoft Azure er den eneste store skyplattformen Gartner rangerer som industrileder innenfor både infrastrukturtjenester (infrastructur as a service, forkortet IaaS) og plattformtjenester (platform as a service, forkortet PaaS).

Mer om Microsoft Azure

Autentisering illustrasjon

Autentisering

Autentisering handler om å verifisere den digitale identiteten til en avsender som forsøker å kommunisere. Avsenderen kan være en person som bruker en datamaskin eller et program. Kommunikasjonen kan for eksempel være et forsøk på å logge inn på en datamaskin.

Mer om Autentisering

Drift av Skytjenester

Når nye løsninger etableres på skybaserte plattformer, tilbyr Visma Consulting å ta et totalansvar for utvikling, vedlikehold og drift av systemene gjennom en avtale for Drift av Skyløsninger, Managed Cloud.

Mer om Drift av Skytjenester

Relevante prosjekter

Open filter options
<
>

  Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

  Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

  Mer om effektiv konsulentbistand 

  Kontakt oss

  Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

  Vi trenger ditt samtykke.

  Portrett av en Visma konsulent

  Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.