Mobilutvikling illustrasjon

Mobilutvikling

Mobilutvikling handler om å levere løsninger som enkelt lar seg bruke på mobile plattformer.

En mobilutvikler jobber tett med kunden for å finne teknologi og plattform som passer de funksjonelle behovene, enten det er hybride eller "native" applikasjoner, for mobil eller nettbrett.

Våre utviklere leverer ren og vedlikeholdbar kode ved hjelp av testdrevet utvikling og sterkt fokus på Clean Code. Vi leverer mobile løsninger som understøtter kundens behov på best måte, løsninger som ser bra ut og med en god ytelse. Våre konsulenter har lang erfaring med å bistå i valg av riktig mobilplattform for ulike prosjekter.

Vi leverer hybride applikasjoner som skrives én gang og rulles ut til appbutikken for mange plattformer. På grunn av rask utviklingshastighet og høy vedlikeholdbarhet er hybride applikasjoner perfekte for korte prosjekter.

Vi leverer også native applikasjoner for iOS, Android og Windows Phone som passer best når det er spesielt viktig at applikasjonen skal bruke kamera, GPS, mobil betaling eller andre funksjoner som trenger å jobbe tett med telefonens hardware.

Vi samarbeider tett med interaksjonsdesignere for at totalopplevelsen skal bli best mulig.

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Trenger du hjelp?

Send oss en beskjed så tar vi kontakt med deg.

Portrett av en visma konsulting

Portrett av en visma konsulting