Maskinlærte data

GDPR-vennlige data til test eller analyseformål

Maskinlæring kan brukes til så meget, deriblant å lage rike syntetiske data. Relativt enkle maskinlæringsteknikker sikrer nye datasett som statistisk ligner på det originale datasettet. Disse nye datasettene kan deretter benyttes som testdata i utviklingsmiljø, så man kan skjerme utvikleres innsyn i forretningskritisk eller personsensitiv informasjon, samtidig som de får realistiske data de kan jobbe med.

De samme teknikkene kan også brukes til anonymisering av datasett til bruk i f.eks. maskinlæring, eller man kan lage et større datasett enn man hadde tilgang til i utgangspunktet.

Les mer om maskinlæring i praksis her >


 

Maskinlærte data har et stort potensial, og vi kan blant annet levere løsninger som understøtter følgende problemstillinger:

Vi leverer løsninger for maskinlærte datasett der dataene dine er, men vi baserer oss i hovedsak på python og R.

Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

Mer om effektiv konsulentbistand 

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger