Interaksjonsdesign illustrasjon

Interaksjonsdesign

Interaksjonsdesign handler om interaksjonen mellom mennesket og maskin, og forbindes med design av grensesnitt og god brukeropplevelse. En interaksjonsdesigner er ansvarlig for å ivareta brukernes behov i en utviklingsprosess. Dette ivaretas blant annet ved hjelp av god faglig kompetanse, brukertester og god dialog med kunden underveis. 

 

Våre interaksjonsdesignere utformer brukergrensesnittet i en løsning på en slik måte at det sikrer en god brukeropplevelse.

Brukskvalitet og god brukeropplevelse er avgjørende for kvaliteten på våre leveranser.

Vi etterkommer kundens og brukernes behov gjennom blant annet arbeidsmøter, workshops og brukertester. 

Vi utvikler klikkbare prototyper (både ved hjelp av enkle skisser og grafiske skjermbilder). På den måten får man både et bedre helhetsinntrykk av systemet, samt muligheten for å utføre grundige brukertester.

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Trenger du hjelp?

Send oss en beskjed så tar vi kontakt med deg.

Portrett av en visma konsulting

Portrett av en visma konsulting

Kristoffer Wilhelm Larsen
UX Manager