Informasjonsforvaltning illustrasjon

Informasjonsforvaltning

Digitalisering av tjenester og kommunikasjon fører med seg en kontinuerlig produksjon av data om hvordan tjenester skapes og brukes. Her ligger det informasjon om hvordan kundene bruker tjenestene, hvordan prosesser kan effektiviseres, og hvordan ressurser kan brukes smartere og mer effektivt. For at data skal bli til solid styringsinformasjon må de effektivt samles, beskrives, analyseres og visualiseres. 

 

Visma Consulting tilbyr gjennom forretningsområdet Information management en rekke tjenester og løsninger for å effektivt og sikkert forvalte data, og for å analysere og presentere data for å skape innsikt og ny kunnskap.

Visma Consulting har gjennom en årrekke levert rådgivning, løsninger og prosjekter som sikrer effektiv informasjonsforvaltning og innsikt, gjennom analyse av data for noen av landets største og mest komplekse virksomheter.

Visma + bWise = sant

Visma er med oppkjøpet av bWise et ledende kompetansesenter innenfor business intelligence, datavarehus og virksomhetsstyring.

  • Rådgivning
  • Prosjektgjennomføring
  • Kurs
  • Programvarelisenser
  • KvalitetssikringOptimalisering
  • Teknisk støtte

Visma bWise

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Portrett av en Visma konsulent

Portrett av en Visma konsulent