Informasjonsarkitektur

En hensiktsmessig og eksplisitt informasjonsarkitektur er svært viktig for de fleste virksomheter. Informasjonsarkitekturen definerer hvilken informasjon og kunnskap virksomheten forvalter, og hvordan den er organisert i forhold til hverandre. 

Informasjonsarkitekturen  er viktig for effektivt å kunne lede og videreutvikle komplekse virksomheter, og helt sentral for virksomheter som ønsker å digitalisere og automatisere kjerne- og støtteprosesser.

 

 

Visma har lang erfaring med rådgivning og utvikling av løsninger som ivaretar god informasjonsarkitektur. Våre informasjonsarkitekter kan analysere og modellere informasjon og kunnskap i komplekse virksomheter. Informasjonsarkitektene arbeider på alle abstraksjonsnivåer, fra overordnede begrepsmodeller til detaljerte fysiske datamodeller, og har god kjennskap til relevante rammeverk og notasjoner.

Vi har gjennom de siste årene arbeidet med informasjonsarkitekturer hos noen av landets største og mest komplekse virksomheter. Leveransene omfatter blant annet overordne begrepsmodeller, logiske informasjonsarkitekturer og databasemodeller.

Har du behov for hjelp med informasjonsarkitektur i dine BI prosjekter?

Vi hjelper deg gjerne

Business Intelligence i Visma

Visma er et ledende kompetasnesenter for BI, datavarehus og virksomhetsstyring

Business Intelligence kurs og seminarer

Visma arrangerer en rekke kurs og seminarer hvor du kan oppdatere deg på det siste innenfor BI og analyse helt gratis.

Business intelligence produkter og tjenester

Visma tilbyr BI og analyse verktøy fra de største og mest annerkjente leverandørene i markedet

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.