Frontend utviking illustrasjon

Frontend utvikling

Forsiden eller "Frontenden" er det første som møter deg når du går inn på et nettsted. Det er den visuelle delen av nettstedet og skal lede deg til målet kjapt og effektivt, uten å være i veien.

En "frontend"-utvikler møter gjerne på utfordringer som konstant forandring i verktøy og teknologi, universell utforming, kommunikasjon med baksystem, presentasjon på mange forskjellige enheter med variabel ytelse. 

Frontend er også tett knyttet til interaksjonsdesign, og handler om å forstå brukerens behov og løse disse på en logisk og enkel måte.

Visma kan tilby en brukeropplevelse tilpasset hvert enkelt prosjekt. Vi sørger for å holde oss oppdatert på det nyeste innen teknologi og trender i markedet, slik at vi står godt rustet til å anbefale bruk av teknologi som gagner prosjektet. En dynamisk nettside med høy grad av interaktivt innhold, vil f.eks. være godt egnet å bygge opp med rammeverk som AngularJS, React eller Knockout. En statisk informasjonsside vil kunne bygges i ren HTML5 og responsive rammeverk som Bootstrap eller Foundation.

Det er viktig at teknologien som blir valgt i hvert tilfelle understøtter løsningen. Visma har derfor ikke en ferdig pakke med frontendteknologier, nettopp fordi det er prosjektbestemt og fordi trendene i markedet endrer seg såpass hyppig. Dessverre er ikke alltid det nyeste også det beste. Derfor vil et teknologivalg bli gjort kun på grunnlag av at det tilfører prosjektet en konkret verdi. Det være seg kjappere utviklingstid, lavere vedlikeholdsutgifter, færre lisensutgifter eller mindre kompleksitet.

Vi har tro på å holde det så enkelt som mulig.

"Frontend"-utviklerne vil jobbe tett i team sammen med designere og utviklere av baksystem for å sikre en solid løsning i alle ledd.

 

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Trenger du hjelp?

Send oss en beskjed så tar vi kontakt med deg.

Portrett av en visma konsulting

Portrett av en visma konsulting