Fagsystemer

Fagsystemer er elektroniske systemer utviklet for registrering og behandling av data knyttet til bestemte arbeidsoppgaver. 

Selv om hvert fagsystem er skreddersydd og tilpasset kunden, er målsetningen den samme: Et godt fagsystem skal hjelpe de ansatte i virksomheten til  å gjøre jobben sin med økt effektivitet og høy kvalitet. Systemet støtter bedriften slik at den oppnår sine mål gjennom effektiv saksbehandling.

Automatisert saksbehandling

Bruker medarbeiderne dine tid og krefter på regelstyrte og ensartede beslutninger?  Automatisering av arbeidsprosesser kan frigjøre virksomhetens intellektuelle kapasitet, slik at den kan brukes der den trengs: På unntakstilfellene. Prosesser som f.eks. kvalifisering av søknader basert på oppfyllelse av pre-definerte vilkår, eller beregning av støtte som skal utbetales, har stort potensiale for automatisering. Med en solid regelmotor i bunn kan virksomhetens forretningsregler implementeres for å sikre rask og objektiv vurdering og avklaring.

Altinn logo

Hva kan Altinn gjøre for din virksomhet?

Altinn gir virksomheten din nye muligheter til å effektivisere saksbehandlingen, rapporteringsprosessene og dialogen med næringslivet. Men hvor godt kjenner dere fordelene og mulighetene som finnes?

Mer om Altinn

Digitalisering av kundedialogen

Med et effektivt CCM verktøy kan Visma Consulting automatisere og personalisere hele virksomhetens skriftlige kommunikasjon, og lage alt fra effektive brev-løsninger til løsninger for elektronisk samhandling på tvers av kanaler som web, e-post, brev og SMS.

Mer om effektivisering av kundedialogen

Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

Mer om effektiv konsulentbistand 

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png