Fagsystemer

Fagsystemer er elektroniske systemer utviklet for registrering og behandling av data knyttet til bestemte arbeidsoppgaver. 

Selv om hvert fagsystem er skreddersydd og tilpasset kunden, er målsetningen den samme: Et godt fagsystem skal hjelpe de ansatte i virksomheten til  å gjøre jobben sin med økt effektivitet og høy kvalitet. Systemet støtter bedriften slik at den oppnår sine mål gjennom effektiv saksbehandling.

Automatisert saksbehandling

Bruker medarbeiderne dine tid og krefter på regelstyrte og ensartede beslutninger?  Automatisering av arbeidsprosesser kan frigjøre virksomhetens intellektuelle kapasitet, slik at den kan brukes der den trengs: På unntakstilfellene. Prosesser som f.eks. kvalifisering av søknader basert på oppfyllelse av pre-definerte vilkår, eller beregning av støtte som skal utbetales, har stort potensiale for automatisering. Med en solid regelmotor i bunn kan virksomhetens forretningsregler implementeres for å sikre rask og objektiv vurdering og avklaring.

Mer om automatisert saksbehandling

Integrasjon og totalløsninger

Ved å integrere ulike fagsystemer med selvbetjenings- og samhandlingskonsepter som skjemaløsninger, dataregistre, dokumenthåndtering og elektronisk distribusjon, kan du eliminere dobbeltarbeid, og minimere feilkilder og gjennomløpstid. 

Selvbetjening illustrasjon

Selvbetjening

Selvbetjeningsløsninger er en vesentlig del av kundebetjeningen for de fleste virksomheter. I en selvbetjeningsløsning kan bruker selv registrere nødvendig informasjon, og få innsyn i saksgangen og endelig vedtaksbeslutning. En selvbetjeningsløsning vil kunne utgjøre et omfattende bidrag til brukertilfredshet, effektivisering og økt kvalitet på tjenestene som virksomheten tilbyr.

Mer om selvbetjening

Samhandling illustrasjon

Samhandling

Elektronisk samhandling innebærer utveksling og deling av informasjon og data, samt integrasjon mellom ulike arbeidsprosesser. Den elektroniske samhandlingen gir en enhetlig og sammenhengende prosessflyt, med en felles arbeidsflate, for personer og systemer som integreres på tvers av avdelinger og virksomheter.

Mer om samhandling

Altinn logo

Hva kan Altinn gjøre for din virksomhet?

Altinn gir virksomheten din nye muligheter til å effektivisere saksbehandlingen, rapporteringsprosessene og dialogen med næringslivet. Men hvor godt kjenner dere fordelene og mulighetene som finnes?

Mer om Altinn

Digitalisering av kundedialogen

Med et effektivt CCM verktøy kan Visma Consulting automatisere og personalisere hele virksomhetens skriftlige kommunikasjon, og lage alt fra effektive brev-løsninger til løsninger for elektronisk samhandling på tvers av kanaler som web, e-post, brev og SMS.

Mer om effektivisering av kundedialogen

Relevante prosjekter

Open filter options

Helautomatisert verdikjede hos Skatteetaten

 

Digitalisering av integreringsarbeidet

 
<
>

  Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

  Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

  Mer om effektiv konsulentbistand 

  Ledige stillinger illustrasjon

  Jobb hos oss?

  Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

  Ledige stillinger

  Kontakt oss

  Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

  Vi trenger ditt samtykke.

  Portrett av en Visma konsulent

  Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.