Drift av Skytjenester

Gjennom flere nyutviklings- og moderniseringsprosjekter har Visma Consulting veiledet kunder i overgangen fra tradisjonell applikasjonsarkitektur til løsninger som benytter skybaserte tjenester.

Når nye løsninger etableres på skybaserte plattformer, tilbyr Visma Consulting å ta et totalansvar for utvikling, vedlikehold og drift av systemene gjennom en avtale for Drift av Skyløsninger, Managed Cloud.

Når vi inngår en avtale vil Visma Consulting stå som leverandør av alle skytjenester som benyttes i løsningen og Kunde trenger kun å forholde seg til oss som Single Point of Contact.

I avtalene kan det inngå én eller flere standardiserte skytjenester (SaaS-tjenester), skreddersydde portaler og fagsystemer, og alle nødvendige lisenser, sertifikater og miljøer for å drifte og vedlikeholde systemene.

Som totalleverandør vil Visma ta ansvar for utnyttelsen av kapasiteten, responstider, oppetidskrav og håndtering av hendelser. I tillegg tilbys kostnadseffektive leveranser og produksjonssettinger kan gjøres direkte av kunde om ønskelig.

All bruk av skytjenester vil kunne tilfredsstille krav om plassering av utstyr innenfor EØS og øvrige krav for bruk av skytjenester til offentlige nettportaler og fagsystemer. 

Skyløsninger

Som Microsoft-partner leverer Visma løsninger som støtter og benytter seg av moderne tjenester i nettskyen, Microsoft Azure.

Portaler

Visma utvikler brukervennlige og intuitive nettsider for deg som har noe å fortelle verden.

Fagsystemer

Fagsystemer er elektroniske systemer for registrering og behandling av data knyttet til bestemte arbeidsoppgaver.

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Portrett av en Visma konsulent

Portrett av en Visma konsulent