Personer som jobber med konsept. Illustrasjoner.

Interaksjondesign

Våre interaksjonsdesignere utformer brukergrensesnitt som sikrer god brukeropplevelse. Brukskvalitet og god brukeropplevelse er avgjørende for høy kvalitet på våre leveranser. Kompetansen og fokusområdene til våre interaksjonsdesignere består blant annet av:

  • Analyse

  • Konsept

  • Interaksjonsdesign

  • Universell utforming

  • Tjenestedesign

  • Grafisk design

  • Frontend

Vi etterkommer kundens og brukernes behov gjennom blant annet arbeidsmøter, workshops og brukertester. Vi sørger for at alle får en felles forståelse av hva som skal utvikles før implementeringsfasen, gjennom å utarbeide gode konsepter og klikkbare prototyper. På den måten får en et bedre helhetsinntrykk av systemet. Vi reduserer kostnader ved å oppdage logiske og funksjonelle brister i løsningen på et tidlig stadium, og utfører endringer på en rask og effektiv måte.

Tre mennesker som ser på en mann forklare noe ved en tavle

UX-gjengen

Vår UX-avdeling består av en rekke flinke og engasjerte interaksjonsdesignere som dekker fagområder innenfor interaksjonsdesign, grafisk design, innholdsanalyse, funksjonell arkitektur og universell utforming. Sluttbrukernes behov står alltid i sentrum av arbeidet vi gjør, og vi utfører hyppige brukertester for å sikre at disse behovene blir ivaretatt. Vi er opptatt av at løsningene vi utvikler skal være enkle å bruke for alle, og universell utforming er blitt en naturlig del av vår designprosess. Målet vårt er å skape gode brukeropplevelser gjennom nyttige, innbydende og engasjerende løsninger.

Barnehagefakta

Nye nettsider for UtdanningsdirektoratetEn Mac, en iPad og en iPhone som viser nettsiden til barnehagefakta .foto

Nasjonalt ID-senter

Nye nettsider for Nasjonalt ID-senterEn Mac og en iPhone som viser nettsidene til Nasjonalt ID-senter .foto

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Kontakt oss for rådgivning

Bilde av kontaktpersonen Bente Bakke. Foto

Bilde av kontaktpersonen Bente Bakke .foto

 

Bente Bakke

UX manager