Personer som jobber med konsept. Illustrasjoner.

Interaksjondesign

Våre interaksjonsdesignere utformer brukergrensesnitt som sikrer god brukeropplevelse. Brukskvalitet og god brukeropplevelse er avgjørende for høy kvalitet på våre leveranser. Kompetansen og fokusområdene til våre interaksjonsdesignere består blant annet av:

  • Analyse

  • Konsept

  • Interaksjonsdesign

  • Universell utforming

  • Tjenestedesign

  • Grafisk design

  • Frontend

Vi etterkommer kundens og brukernes behov gjennom blant annet arbeidsmøter, workshops og brukertester. Vi sørger for at alle får en felles forståelse av hva som skal utvikles før implementeringsfasen, gjennom å utarbeide gode konsepter og klikkbare prototyper. På den måten får en et bedre helhetsinntrykk av systemet. Vi reduserer kostnader ved å oppdage logiske og funksjonelle brister i løsningen på et tidlig stadium, og utfører endringer på en rask og effektiv måte.

UX-gjengen

Vår UX-avdeling består av en rekke flinke og engasjerte interaksjonsdesignere som dekker fagområder innenfor interaksjonsdesign, grafisk design, innholdsanalyse, funksjonell arkitektur og universell utforming. Sluttbrukernes behov står alltid i sentrum av arbeidet vi gjør, og vi utfører hyppige brukertester for å sikre at disse behovene blir ivaretatt. Vi er opptatt av at løsningene vi utvikler skal være enkle å bruke for alle, og universell utforming er blitt en naturlig del av vår designprosess. Målet vårt er å skape gode brukeropplevelser gjennom nyttige, innbydende og engasjerende løsninger.

Barnehagefakta

Nye nettsider for UtdanningsdirektoratetEn Mac, en iPad og en iPhone som viser nettsiden til barnehagefakta .foto

Nasjonalt ID-senter

Nye nettsider for Nasjonalt ID-senterEn Mac og en iPhone som viser nettsidene til Nasjonalt ID-senter .foto

Kontakt oss for rådgivning

Bilde av kontaktpersonen Bente Bakke. Foto

Vi trenger ditt samtykke.

Bilde av kontaktpersonen Bente Bakke .foto

 

Bente Bakke

UX manager

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.