Den Norske Turistforening (DNT)

DNT ønsker å bli mer synlig på mobil, og gjøre det lettere for turgåere å få tilgang på medlemskortet sitt når de er ute på tur. Derfor ønsket de en løsning for et digitalt medlemskort på mobil, som legger til rette for eventuelle utvidelser på et senere tidspunkt.

Om DNT.Foto,

Utfordring

Et velkjent problem var at medlemmene glemte å ta med seg medlemskortet på hyttetur, de husket ikke medlemsnummeret sitt eller de trodde at de var medlemmer uten at de hadde fornyet medlemskapet. Turistforeningen ønsket seg derfor en app for å løse dette problemet.

Prosess

I løpet av fire uker, lagde traineene en app hvor medlemmer kan se medlemskortet sitt, og vise dette på betjente hytter, arrangementer og i butikker for få medlemsfordeler. Appen viser ikke bare medlemskort for medlem, men også for evt. husstands- og barnemedlemmer tilknyttet samme medlemskap, informasjon om DNT, partnere og rabatter. Sentralt i arbeidet var et stort fokus på å lage en app som var intuitiv å bruke, samtidig som den skulle passe inn i DNTs designmal. Appen er laget som en hybridapp tilgjengelig for iOS og Android-telefoner.

Flere skjermbilder på iphone av DNT appen.Foto.

Medlemskort gyldig for 2014.Foto,

Videreutvikling

Prosjektet var første del av en mer omfattende app, som etter hvert skal benyttes for å betale for overnatting og proviant på hytter, fornye medlemskapet sitt eller bli medlem via appen. Dette er et ledd i turistforeningens satsning på å få flere folk ut på tur og få flere medlemmer.

Teknologien som ble brukt var:

  • JavaScript, HTML5 og CSS for front-end
  • JSON og JSON stat for meldingsutveksling med kundens API
  • Angular, web-app rammeverk fra Google"

Barnehagefakta

Nye nettsider for UtdanningsdirektoratetEn Mac, en iPad og en iPhone som viser nettsiden til barnehagefakta .foto

Nasjonalt ID-senter

Nye nettsider for Nasjonalt ID-senterEn Mac og en iPhone som viser nettsidene til Nasjonalt ID-senter .foto

Kontakt oss for rådgivning

Bilde av kontaktpersonen Bente Bakke. Foto

Vi trenger ditt samtykke.

Bilde av kontaktpersonen Bente Bakke .foto

 

Bente Bakke

UX manager

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.