Datavarehus logo

Datavarehus


Visma Consulting har utviklet generiske konsepter for datavarehus. Vi tilbyr både konsulentbistand for å planlegge og utarbeide en datavarehusstrategi, samt skreddersydde og standardiserte løsninger som bygger på generiske konsepter. 

Kjennetegn med generiske konsepter er endringsvillighet, konfigurerbarhet, gjenbruk, sporing og logging, enkel arkivering, personvern og sikkerhet, integrert konverteringsløsning, brukerstyring, standardiserte og brukerdefinerte kontroller. Konseptet har potensiale til å redusere vedlikeholdskostnadene for et datavarehus betraktelig. Risiko knyttet til endringer er også lavere enn ved tradisjonell tilnærming.

Visma + bWise = sant

Visma er med oppkjøpet av bWise et ledende kompetansesenter innenfor business intelligence, datavarehus og virksomhetsstyring.

  • Rådgivning
  • Prosjektgjennomføring
  • Kurs
  • Programvarelisenser
  • KvalitetssikringOptimalisering
  • Teknisk støtte

Visma bWise

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Portrett av en Visma konsulent

Portrett av en Visma konsulent