Datavarehus logo

Datavarehus


Visma Consulting har utviklet generiske konsepter for datavarehus. Vi tilbyr både konsulentbistand for å planlegge og utarbeide en datavarehusstrategi, samt skreddersydde og standardiserte løsninger som bygger på generiske konsepter. 

Kjennetegn med generiske konsepter er endringsvillighet, konfigurerbarhet, gjenbruk, sporing og logging, enkel arkivering, personvern og sikkerhet, integrert konverteringsløsning, brukerstyring, standardiserte og brukerdefinerte kontroller. Konseptet har potensiale til å redusere vedlikeholdskostnadene for et datavarehus betraktelig. Risiko knyttet til endringer er også lavere enn ved tradisjonell tilnærming.

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Trenger du hjelp?

Send oss en beskjed så tar vi kontakt med deg.

Portrett av en visma konsulting

Portrett av en visma konsulting