Business Intelligence illustrasjon

Business Intelligence

Business intelligence (BI) er en samlebetegnelse for programvare og løsninger som benyttes for å analysere en bedrifts eller organisasjons data.

Business Intelligence omfatter teknikker og verktøy for å transformere rådata til meningsfull informasjon som understøtter forretningsforståelse og beslutningsstøtte. Typiske aktiviteter som omfattes av BI er data innsamling, analyse, spørringer og rapportering.

Visma Consulting tilbyr både rådgivning, utvikling, implementering og forvaltning av BI-løsninger for større organisasjoner, og har i de senere år levert mange ulike løsninger og prosjekter innenfor området Business Intelligence. Spesielt kan det trekkes frem omfattende løsninger for innhenting, prosessering og publisering av offentlig statistikk.

Mer om Business Intelligence i Visma

 

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Trenger du hjelp?

Send oss en beskjed så tar vi kontakt med deg.

Portrett av en visma konsulting

Portrett av en visma konsulting

Eril Nordli
Business Intelligence Manager