Business Intelligence illustrasjon

Business Intelligence

Business intelligence (BI) er en samlebetegnelse for programvare og løsninger som benyttes for å analysere en bedrifts eller organisasjons data.

Business Intelligence omfatter teknikker og verktøy for å transformere rådata til meningsfull informasjon som understøtter forretningsforståelse og beslutningsstøtte. Typiske aktiviteter som omfattes av BI er data innsamling, analyse, spørringer og rapportering.

Visma Consulting tilbyr både rådgivning, utvikling, implementering og forvaltning av BI-løsninger for større organisasjoner, og har i de senere år levert mange ulike løsninger og prosjekter innenfor området Business Intelligence. Spesielt kan det trekkes frem omfattende løsninger for innhenting, prosessering og publisering av offentlig statistikk.

Mer om Business Intelligence i Visma

 

Visma + bWise = sant

Visma er med oppkjøpet av bWise et ledende kompetansesenter innenfor business intelligence, datavarehus og virksomhetsstyring.

  • Rådgivning
  • Prosjektgjennomføring
  • Kurs
  • Programvarelisenser
  • KvalitetssikringOptimalisering
  • Teknisk støtte

Visma bWise

Ledige stillinger illustrasjon

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.