Hva kan Altinn gjøre for din virksomhet?

Altinn gir virksomheten din nye muligheter til å effektivisere saksbehandlingen, rapporteringsprosessene og dialogen med næringslivet. Men hvor godt kjenner dere fordelene og mulighetene som finnes?

Effektiv dialog og selvbetjening

Etater og andre offentlige aktører møter stadig nye forventninger fra brukerne om døgnåpen forvaltning og digitalt førstevalg. Altinn tilbyr et bredt tjenestespekter skreddersydd for offentlig forvaltning.

Nå finnes det en felles offentlig infrastruktur som gjør det mulig, også for mindre etater, å oppnå store gevinster raskt. Altinn-plattformen er et meget godt utgangspunkt for selvbetjening, og løser en lang rekke aspekter som standard. Den videreutvikles fortløpende gjennom samarbeid mellom en rekke offentlige aktører. Du får umiddelbar tilgang til all ny funksjonalitet, og Altinn står for tjenestens førstelinjesupport, oppetidsgaranti og andre driftsaspekter. Dermed kan du fokusere mer på å bygge gode tjenester med riktig innhold og funksjonalitet for dine brukere.

Med Altinn-platformen vil selvbetjeningstjenestene dine følge etablerte konvensjoner for næringslivets og privatpersoners kontakt med myndighetene i Norge. Brukerne vil være godt kjent med kjernefunksjonaliteten, og terskelen for å benytte tjenestene blir stadig lavere.


Utvikling av Altinn-tjenester

For forretningskritiske, offentlige og svært synlige løsninger stilles det strenge krav til innhold og gjennomføring av prosjektene. Løsningene skal ha fleksibilitet til å ivareta behov for endringer og versjonering over tid, uten at det går på bekostning av den stabiliteten og forutsigbarheten som kreves for å levere riktige tjenester for brukerne. I tillegg til lang erfaring med Altinn, har vi i Visma også betydelig kompetanse innenfor teknologi, prosess og prosjektgjennomføring. Det gjør oss til en kvalifisert og trygg samarbeidspartner for ulike utviklingsoppgaver - både når det gjelder Altinn-plattformen og din virksomhets fagsystemer.


Vi gir deg rådene du trenger!

Vi har lang erfaring med å hjelpe virksomheter med å utnytte teknologi for å oppnå effektivitetsgevinster.

Vi tilbyr rådgivning om Altinn og hjelper deg finne svar på spørsmål som:

 • Hvilke inn-/utrapporteringstjenester bør dere flytte til Altinn?

 • Hvordan kan dere integrere innrapportering med egne fagsystemer?

 • Hvilke tjenester fra Altinn støtter best oppunder din virksomhets prioriterte områder?

 • Bør løsningen integreres mot interne eller eksterne registre?

Relevante prosjekter

Open filter options

Helautomatisert verdikjede hos Skatteetaten

 

Digitalisering av integreringsarbeidet

 
<
>

  Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

  Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

  Mer om effektiv konsulentbistand 

  Ledige stillinger illustrasjon

  Jobb hos oss?

  Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

  Ledige stillinger

  Kontakt oss

  Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

  Vi trenger ditt samtykke.

  Portrett av en Visma konsulent

  Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.