Hva kan Altinn gjøre for din virksomhet?

Altinn gir virksomheten din nye muligheter til å effektivisere saksbehandlingen, rapporteringsprosessene og dialogen med næringslivet. Men hvor godt kjenner dere fordelene og mulighetene som finnes?

Effektiv dialog og selvbetjening

Etater og andre offentlige aktører møter stadig nye forventninger fra brukerne om døgnåpen forvaltning og digitalt førstevalg. Altinn tilbyr et bredt tjenestespekter skreddersydd for offentlig forvaltning.

Nå finnes det en felles offentlig infrastruktur som gjør det mulig, også for mindre etater, å oppnå store gevinster raskt. Altinn-plattformen er et meget godt utgangspunkt for selvbetjening, og løser en lang rekke aspekter som standard. Den videreutvikles fortløpende gjennom samarbeid mellom en rekke offentlige aktører. Du får umiddelbar tilgang til all ny funksjonalitet, og Altinn står for tjenestens førstelinjesupport, oppetidsgaranti og andre driftsaspekter. Dermed kan du fokusere mer på å bygge gode tjenester med riktig innhold og funksjonalitet for dine brukere.

Med Altinn-platformen vil selvbetjeningstjenestene dine følge etablerte konvensjoner for næringslivets og privatpersoners kontakt med myndighetene i Norge. Brukerne vil være godt kjent med kjernefunksjonaliteten, og terskelen for å benytte tjenestene blir stadig lavere.

Relevante prosjekter

Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

Mer om effektiv konsulentbistand 

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

 

 

Chat - Statement.png