Våre tjenester

Visma Consulting digitaliserer Norge. Vi leverer konsulenttjenester i form av IT rådgivning, systemutvikling og applikasjonsforvaltning til både private og offentlige virksomheter.

 

Applikasjonsforvaltning

For at du skal få maksimalt utbytte av dine IT-investeringer er det viktig at løsningene oppdateres og videreutvikles.

Applikasjonsforvaltning

 

IT rådgiving

Ny teknologi representerer et stadig større potensial for effektivisering av virksomheter. 

IT-rådgivning
Design og frontend utvikling 
Prosjektledelse
Test og testledelse 
IT-sikkerhet 

 

AI og maskinlæring

Maskinlæring og kognitive teknologier understøtter prediktiv analyse, men har også en rekke andre anvendelsesområder innenfor avansert automatisering og analytiske formål.

Maskinlæring
Maskinlærte data

Internet of Things (IoT)

For de fleste betyr IoT at ting i hjemmet er knyttet opp mot internett, og kan levere data for å gjøre hverdagen vår bedre eller enklere. For bedrifter kan IoT bidra til mer strømlinjeformet produksjon, bedre oversikt og mer data.

Internet of Things (IoT)

Last ned gratis digitaliseringsguide

I Norge ligger vi helt i verdenstoppen når det gjelder digitalisering av tjenester og løsninger. Årlig investeres det milliarder av kroner i utvikling og forvaltning av IT-løsninger i både privat og offentlig sektor. Likevel kan mange av systemene vi har i dag bli enda mer effektive.

Vil du vite mer om hvordan du skal lykkes med dine digitaliseringsprosjekter? Da anbefaler vi deg å laste ned vår gratis digitaliseringsguide. I guiden vil du kunne lese mer om 8 suksesskriterier for å lykkes med digitaliseringsprosjekter, samt hvordan du kan angripe digitaliseringsprosessen.

Last ned gratis guide
Kontakt oss

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en melding så tar vi kontakt.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.