Har du samme lidenskap for teknologi som oss?

Vi er alltid på utkikk etter kollegaer med ferdigheter innen .Net, C# eller Java. Gjerne med +2års erfaring, men det fungerer med mindre erfaring også. Så lenge du vil være med å utvikle løsninger som utgjør en forskjell - både for våre kunder og samfunnet - vil vi gjerne møte deg. 

Seks fordeler med Visma Consulting

Bli enda klokere

Vi lever av vår egen kunnskap. Vi har et sterkt fagmiljø hvor vi har etablert hele 11 faggrupper der det drives aktiv kompetanseheving. I tillegg tilbyr vi kursing og muligheter til å ta sertifiseringer.

Work-life-balance

Begge parter drat nytte av at du føler deg bra. Det krever blant annet at du har tid til å gjøre andre ting enn å bare jobbe. Derfor setter vi fokus på at du har en god work-life-balance. Les mer om det her. 

Mer enn bare jobb

Et miljø preget av team building er et stort fokus for oss. Vi er både kolleger og venner. Dette kombinert med at vi utvikler samfunnsnyttige løsninger, gjør arbeidet til mer enn bare en jobb. 

En jobb som betyr noe

80.000 timer er den tiden man vanligvis bruker på jobbkarrieren gjennom livet. Vi sørger for å bruke denne tiden til å gjøre noe nyttig for samfunnet ved å utvikle løsninger som gjør hverdagen enklere for de som trenger det.

Karriere uten grenser

Som medarbeider i Nordens største IT-virksomhet finnes det ingen grenser for din faglige og personlige utvikling. Enten du går spesialist eller lederveien, hjelper vi deg underveis. 

Stort aktivitetstilbud

Det er et aktivt miljø du vil møte hos Visma Consulting. Vi har et bedriftsidrettslag som heter SitUp med en rekke aktivitetsgrupper. Her kan du være med på alt fra kajakkurs, til ski og sykkel, og til kultur og brettspill. 

Bli en del av oss og dyrk din lidenskap for teknologi

Vil du bli vår kollega?